2020-07-07 15:54

Ashton Kutcher, implicat în procesul „Spintecătorului de la Hollywood” / Criminalul i-a UCIS o persoană apropiată

 |  19:02
Ashton Kutcher, implicat în procesul „Spintecătorului de la Hollywood” / Criminalul i-a UCIS o persoană apropiată

Actorul Ashton Kutcher a fost martor în procesul unui criminal în serie, numit „Spintecătorul de la Hollywood”, după ce o femeie cu care s-a întâlnit a fost ucisă de aşa numitul ”Hollywood Ripper”.

Artistul a fost chemat în instanţă ca martor în cazul deschis împotriva lui Michael Gargiulo, acuzat de moartea a două femei. Între acestea se numără şi Ashley Ellerin care a fost ucisă pe 21 februarie 2001, în noaptea în care avea o întâlnire cu Ashton Kutcher. Actorul încercase să o ia de acasă pentru a merge la o petrecere după ceremonia premiilor Grammys. Dar femeia nu i-a răspuns.

Kutcher a povestit că a avut impresia că a ratat orice şansă de a avea o relaţie cu ea când i-a bătut la uşă şi nu a primit niciun răspuns, mai mult, nici atunci când a încercat să o contacteze telefonic aşa cum stabiliseră anterior, nu a avut succes. Vedeta şi-a amintit că a încercat clanţa uşii şi s-a gândit că femeia a ieşit în oraş fără el supărată că a întârziat.

Actorul a explicat judecătorului cum a privit pe geamul casei femeii înainte să plece, văzând lumina aprinsă înăuntru. Kutcher a spus că a văzut că este deranj în casă şi că şi-a închipuit că pe jos era vărsat vin roşu. Procurorii au arătat că era de fapt sânge şi că Gargiulo, un vecin al femeii îi intrase în casă şi o înjunghiase de 47 de ori. Cadavrul a fost descoperit a doua zi de colega ei de cameră, scrie Rolling Stone.

Potrivit publicaţiei TMZ, Kutcher a declarat în instanţă că a vorbit cu Ellerin în jurul orei 20.24 şi că atunci a aflat că femeia abia ieşise de sub duş şi se pregătea să îşi usuce părul. La oar 22.00 a sunat-o din nou şi i-a lăsat un mesaj pentru că se făcuse târziu şi i-a propus să nu mai iasă la masă ci să iasă în oraş ca să bea ceva, citeaza Mediafax.

Gargiulo a fost supranumit Hollywood Ripper (Spintecătorul de la Hollywood) după ce a fost acuzat că a mai ucis o vecină, pe Maria Bruno pe care a înjunghiat-o în 2005. El ar fi atacat o altă femeie în 2008, în Los Angeles, dar aceasta ar fi supravieţuit. Gargiulo a fost arestat în 2008 şi este acuzat de crimă şi în statul Illinois unde este bănuit de uciderea unei adolescente în vârstă de 18 ani, Tricia Pacaccio în 1993.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz