2019-07-17 23:37

ASIA EXPRESS. Ce vedete au plecat in Vietnam, în aventura vieții lor

 |  15:47
ASIA EXPRESS. Ce vedete au plecat in Vietnam, în aventura vieții lor

Joi seara vedetele au luat startul în cel mai așteptat reality show difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018 – Asia Express. Acestea au pornit în aventura vieții lor, iar prima destinație este Vietnamul. Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 7 perechi care timp de o lună vor încerca să ajungă din Vietnam în Thailanda, în cele mai dificile condiții. Pentru că nu știu la ce să se aștepte, fiecare dintre ei a pus în bagaj tot felul de lucruri.

Andrei Ștefănescu a venit pregătit cu o lanternă care se montează pe cap și un bidon pentru apă de tip army. Lora și Ionuț au fost mai mult decât preocupați de această plecare și s-au echipat cu de toate, inclusiv un binoclu.

“Vrem să vedem din timp mașinile pe care le-am putea convinge să ne transporte fără niciun ban. E o economie de timp”, au spus cei doi. Mai mult, Lora și Ionuț au studiat îndeaproape condițiile meteorologice, lucruri specifice acestor țări din punct de vedere climatic, pentru a avea și un echipament potrivit. Obișnuiți cu competiția, Marian și Corina Drăgulescu au venit foarte bine pregătițiti.

Unul din secretele pe care le-au ascuns in rucsac sunt șosetele compresive, foarte utile atunci când mergi mult. Mai puțin preocupată de acest aspect a părut Daniela Crudu, care recunoaște că și-a făcut bagajul pe fugă și a aruncat în el niște costume de baie, parfumuri, creme de corp și creme cu sclipici.

        După un zbor de 10 ore, cele 7 perechi vor ajunge în Hanoi, Vietnam, locul de unde va începe cursa. Cu așteptări de toate felurile, cu frică și curiozitate, fiecare dintre ei speră un singur lucru: să ajungă la destinația finală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-11-17Parerea ta...

GOGU
17 Noi 2017

Bine ca nu lipseste IN SAU JB de vica....sa faca si ea un ban CINSTIT si MUNCIT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray