2020-02-18 02:12

ASIA EXPRESS. Provocare inedită pentru concurenți, la ULTIMA ȘANSĂ: Du-te, păpușică, fă ce vrei tu

 |  22:38
ASIA EXPRESS. Provocare inedită pentru concurenți, la ULTIMA ȘANSĂ: Du-te, păpușică, fă ce vrei tu

ASIA EXPRESS este o competitie din ce in ce mai grea pentru vedetele care lupta pentru premiul de 30.000 de euro. Aflati in Sro Lanka, concurenții din cele trei echipe aflate în cursa „Ultima șansă” au trebuit să fotografieze un platou de filmare părăsit. Proba a generat tensiuni între coechipieri.

Cei șase concurenți au primit câte trei fotografii cu clădiri din Ranminithenna, astfel încât să poată identifica ruinele acestora, iar printre echipele care se descurca cel mai bine in competitie este cea formata din Jojo si sotul ei. Dragostea lor pare sa fie de neclintit chiar si in conditiile extrem de grele din Asia pentru ca acestia sunt printre singurii concurenti care nu se cearta, nu-si arunca vorbe grele, ba chiar discuta calm si reusesc sa faca fata foarte bine situatiilor tensionate. Jojo este alintata "papusica" de Paul Ipate, iar pariurile puse pe retelele de socializare ii dau castigatori ai marelui premiu.

Nici Ana Morodan si Telespan nu stau mai prejos, "contesa" alergand in Sri Lanka atat cat nu a alergat toata viata ei, insa mereu cu rujul rosu intact pe buze.

Doar că nu a fost atât de ușor pe cât sună, iar stresul a generat tensiuni între coechipieri. Injuraturile au fost la ordinea zilei, nimeni nu-si mai poate tine nervii in frau si vedetele au uitat ca exista camere de filmat care le surprind toate reactiile necontrolate.

În Ranminithenna Tele Cinema Village s-a filmat un singur film, apoi toată zona a rămas în paragină.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine