2020-02-24 14:47

Au pozat nud pentru coperta revistei Rolling Stone

 |  17:31
Au pozat nud pentru coperta revistei Rolling Stone

ActoriiAnna Paquin, Stephen Moyer şi Alexander Skarsgard, starurile serialului tv"True Blood", apar pe una dintre cele mai controversate coperte dinaceastă vară ale revistei Rolling Stone, pentru care au pozat nud şi acoperiţicu pete de sânge, informează accesshollywood.com. Controversata fotografie esteînsoţită de textul "True Blood: They’re Hot; They’re Sexy; They’reUndead" ("True Blood: Sunt atrăgători, sunt sexy şi suntvampiri").

Nuditateanu reprezintă o problemă pentru cei mai mulţi dintre actorii care joacă înacest serial de televiziune, în special pentru Alexander Skarsgard, care joacărolul lui Eric Northman, seducătorul şerif viking al vampirilor, îndrăgostitfără speranţă de personajul interpretat de Anna Paquin, chelneriţa telepatăSookie Stackhouse. "Nu prea îmi pasă de aceste lucruri", declaraAlexander Skarsgard pentru Access Hollywood la începutul acestei veri, cuocazia debutului celui de-al treilea sezon al serialului "TrueBlood". "Dacă îmi place o scenă, nuditatea nu mă deranjează. Dacătotul are sens atunci când citesc scenariul, sunt bucuros să renunţ lahaine".

AlanBall, creatorul serialului, a declarat pentru Access Hollywood că nuditateareprezintă un element care se încadrează perfect cu poveştile expuse în"True Blood", una dintre explicaţii fiind aceea că preferă săangajeze actori care nu ezită să se dezbrace pentru un rol: "Tind săangajez actori care nu au o problemă cu acest lucru - Stephen Moyer estebritanic, Alexander Skarsgard este suedez, iar Anna Paquin s-a născut în Canadaşi a crescut în Noua Zeelandă. Nu cred că este o coincidenţă faptul că mulţidintre actorii noştri nu sunt americani. Consider că actorii europeni şiaustralieni sunt mai puţin crispaţi în legătură cu acest aspect".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine