2019-10-14 23:46

Audienţă-record pentru o emisiune din Danemarca. Robbie Williams şi-a arătat posteriorul, în direct

 |  19:19
Audienţă-record pentru o emisiune din Danemarca. Robbie Williams şi-a arătat posteriorul, în direct

Cântăreţulbritanic Robbie Williams şi-a arătat posteriorul, în direct, în timpul uneiemisiuni de televiziune din Danemarca, informează thesun.co.uk.

O emisiunede televiziune din Danemarca a înregistrat o audienţă-record, în seara devineri, când i-a avut ca invitaţi pe cei cinci membri ai grupului britanic TakeThat.

În cadrulacelei emisiuni, Robbie Williams, revenit în componenţa trupei britanice după opauză de 15 ani, şi-a arătat posteriorul, în direct, în faţa spectatorilor dinplatou. Artistul a precizat că a făcut acel gest pentru a câştiga un pariu de20 de lire sterline pe care îl făcuse cu gadza emisiunii.

Trupa britanicăTake That se află în Danemarca pentru a-şi promova cel mai recent materialdiscografic, intitulat "Progress", lansat în luna noiembrie.

MembriiTake That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de ladestrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald auavut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pescenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane deexemplare.

În lunaiulie, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pecare a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo.

Take Thatva porni într-un turneu în 2011, care include concerte în Marea Britanie,Irlanda, Italia, Danemarca, Olanda şi Germania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638951-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray