2020-04-07 18:02

Aurelian Temişan: Mădălina nu a afişat vreodată tristeţi în comportament

 |  12:56
Aurelian Temişan: Mădălina nu a afişat vreodată tristeţi în comportament

CântăreţulAurelian Temişan a declarat că Mădălina Manole, care a murit miercuri, lavârsta de 43 de ani, a fost un reper pentru muzica românească.

"Eraunul din oamenii care dădea un sfat şi ştia să se ţină de el. Nu a afişatvreodată tristeţi în comportament. Şi ultima mea întâlnire cu ea, în urmă cucâteva luni, a fost una fericită, era fericită. Venirea copilului a însemnat obinecuvântare. Era o dorinţă pe care o vedea din ce în ce mai irealizabilă. Cuatât pare mai ireal gestul ei. Nu se poate pune problema de inconştienţă îngestul său. Dar cât de gravă era boala, în ce fază terminală ar fi fost boalape care ar fi avut-o să o determine să recurgă la asemenea gest. Ai dreptul sărecurgi o singură dată la acest gest, iar ea l-a făcut", a spus Temişan.

Totodată,artistul a precizat că Mădălina Manole a fost un reper pentru muzicaromânească. "A fost un reper. Nu poate să spună nimeni niciodată că aexistat o periodă în care oamenii au uitat-o pe Mădălina Manole. De la copiipână la bunici, toată lumea ştia şi putea fredona un refren de-al ei. Noi amcrescut împreună. Avem sute de spectacole, de turnee, de amintiri", a maispus Aurelian Temişan.

CântăreaţaMădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în jurulorei 6.30, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor sursejudiciare, Mădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-obaltă de sânge, având capul spart.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine