2019-07-23 03:43

Aurelian Temişan: „Monica o să nască acolo unde va fi liber când îi vine sorocul”

 |  19:18
Aurelian Temişan: „Monica o să nască acolo unde va fi liber când îi vine sorocul”

Monica Davidescu şiAurelian Temişan mai au foarte puţin de aşteptat până ce vor deveni părinţi,căci în cel mult trei săptămâni, actriţa va aduce pe lume primul ei copil. Întrebatdacă Monica s-a hotărât deja asupra clinicii în care se va interna, Aurelianne-a spus că soţia lui va naşte „acolo unde va fi liber atunci când îi vinesorocul”. Asta pentru că medicul artistei lucrează atât într-o clinică privată,cât şi într-un spital de stat. Cântăreţul mai spune că el şi Monica nu au făcutîncă pregătiri pentru a-l întâmpina pe bebeluş, mai ales că nici măcar nucunosc sexul copilului.

Monica Davidescu nu paresă aibă pretenţii de vedetă în legătură cu locul în care îşi va ţine pentruprima oară copilul la piept. „Monica o să nască acolo unde va fi liber atuncicând îi vine sorocul. Nu am stabilit clar încă, pentru că medicul sub îngrijireacăruia se află lucrează în mai multe locuri. Când Monica o să dea semne cănaşte, atunci o să-l sunăm. Unde o să fie el şi unde o să aibă loc, acolo o sămeargă şi Monica”, ne-a declarat Aurelian Temişan. Cântăreţul şi soţia lui nus-au pregătit încă, la modul practic, pentru venirea bebeluşului. „Nu amamenajat o cameră specială pentru el sau ea, nu am cumpărat nici un fel dehaină, pentru că nu am vrut să ştim dacă este fetiţă sau băiat. I-am zisdoctorului să ne spună totul despre evoluţia sarcinii, mai puţin sexul. Am vrutsă fie o surpriză. Şi bunicile noastre năşteau, cu ani în urmă, copii sănătoşişi frumoşi, fără să ştie dinainte dacă vor fi fete sau băieţi. Sigur, asta nuînseamnă că nu ne-am pregătit deloc. Ne gândim serios la momentul acela, fărăsă facem însă planuri măreţe. Cred că e mai spontan, mai natural aşa. Nicimăcar nu ne-a ros curiozitatea, culmea!”, a adăugat Aurelian Temişan. Artistul ne-a mai spus că nu are emoţii şinici nu ştie dacă este pregătit pentru a fi tătic. „Nu am emoţii, poate că voiavea în ziua când se va întâmpla. Aştept să trăiesc fiecare senzaţie. Apoi, multălume m-a întrebat dacă sunt pregătit. Ei bine, eu nu ştiu ce înseamnă să fiipregătit, deci nu ştiu dacă sunt. Întrebaţi-mă la două sau trei săptămâni dupăce va naşte Monica şi atunci poate am să reuşesc să vă răspund”.

Monica Davidescu şiAurelian Temişan sunt împreună de 15 ani şi s-au căsătorit în 2006, dar abiaanul acesta au reuşit să-şi împlinească visul se a-şi mări familia. “De1 martie am aflat vestea. Dimineaţa, când m-am trezit, a venit Monica şi mi-aîntins un test de sarcină. Am zis că e termometru şi-am dat-o pe glumă, pentrucă nu ştiam despre ce e vorba”, a declarat cântăreţul despre momentul în care aaflat vestea cea mare. Înainte de o împărtăşi însă, cei doi au aşteptat caactriţa să treacă cu bine peste primul trimiestru de sarcină, pentru a seasigura că totul este în regulă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray