2019-10-16 05:06

Aurelian Temişan: „Pe o scară de la 1 la 100, Guvernul de azi e la minus 100”. Cântăreţul, complet dezamăgit de prestaţia politicienilor aflaţi la putere

 |  18:48
Aurelian Temişan: „Pe o scară de la 1 la 100, Guvernul de azi e la minus 100”. Cântăreţul, complet dezamăgit de prestaţia politicienilor aflaţi la putere

Nu doar pensionarii,poliţiştii sau profesorii sunt nemulţumiţi de Guvernul condus de Emil Boc, cişi mulţi dintre artişti îşi arată dezamăgirea şi revolta faţă de felul în careeste condusă România. Întrebat ce părere are despre Executivul actual, AurelianTemişan ne-a declarat că, pe o scară de la 1 la 100, Guvernul se situează laminus 100, mai ales prin măsurile anticriză luate în ultima perioadă.Cântăreţul ne-a mai spus că i se pare dureros să conştientizeze prestaţialamentabilă a politicienilor aflaţi la putere. Temişan se consolează însă lagândul unei bucurii ce urmează să o trăiască în scurt timp: soţia lui, actriţaMonica Davidescu, îi va dărui, în mai puţin de trei săptămâni, primul copil.

Descumpănit derealitatea României de astăzi, Aurelian Temişan ne-a vorbit cu oarecaretristeţe despre peisajul politic actual şi consecinţele măsurilor aplicate deexecutiv. „Pe o scară de la 1 la 100, Guvernul este la minus 100, iar cu astacred că am spus tot. Mai ales când mă gândesc la ultimele măsuri anticriză... Egreu să vezi că în ţara asta există oameni precum cei din Guvern, care ducRomânia de râpă. Măcar dacă ar fi lăsat-o aşa cum era, ar fi fost mai bine...”,este de părere artistul. „N-aş vrea să intru într-o discuţie mai vastă, pentrucă eu mă ocup de alte lucruri, însă nu pot fi nepăsător la nişte decizii alelor care ne afectează şi pe noi, artiştii. Vrem sau nu, politica ne guverneazăviaţa de zi cu zi, indiferent de profesia pe care o avem”, a mai adăugatcântăreţul. Apoi, când l-am întrebat dacă nu îl tentează să revină laTeleviziunea Publică, cu care a avut o serie de colaborări în trecut, Temişanne-a răspuns: „Nu, momentan sunt tot felul de discuţii pentru altfel deproiecte, dar nu mă pot pronunţa, până nu semnez un contract. Iar TVR-ul, cunoua conducere, nu ştiu ce planuri are... Dacă nu au făcut ei «Cerbul de Aur»,care a avut, anul trecut, una dintre cele mai reuşite ediţii realizatevreodată! O apreciez însă foarte mult pe Dana Deac, consider că face o treabăminunată acolo”.

În mai puţin de treisăptămâni, Aurelian Temişan va deveni tătic pentru prima oară, soţia sa, MonicaDavidescu, urmând să aducă pe lume un copil într-o maternitate din Capitală.Cei doi artişti nu au dorit să afle sexul bebeluşului, aşa încât aşteaptă cunerăbdare ziua în care îşi vor vedea micuţul sau micuţa. Monica şi Aurelianşi-au „exersat” deja rolul de părinţi, căci se află de ceva timp în postura denaşi pentru copiii prietenilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray