2020-05-25 08:41

Avem dovada! Cătălin Botezatu, suprins alături de bărbaţi goi

 |  20:16
Avem dovada! Cătălin Botezatu, suprins alături de bărbaţi goi

Acuzat de mai mulţi ani că are o altă orientare sexuală, Botezatu a negat de fiecare dată că ar fi homosexual. O fotografie obţinută de Puterea.ro ridică încă o dată acelaşi semn de întrebare.

Avem dovada! Cătălin Botezatu, suprins alături de bărbaţi goi
zoom
Ipostaza nu e deloc una comfortabilă pentru designer-ul de modă. El apare pe scenă alături de mai mulţi bărbaţi complet dezbrăcaţi. Şi pare foarte mândru de asta. Creator ai celebriloţi chiloţi marca Botezatu, în respectiva defilare pe podium, fotomodelele nu poartă…nimic.

Nu e primul scandal în care Bote e acuzat că îi plac bărbaţii. "Nu sunt bulangiu!" a spus răspicat de fiecare dată Botezatu.

"Am recunoscut ca am facut si probabil voi face sex in grup. Dar nu am relatii, nu sunt homosexual. Atunci cand voi face, daca voi face acest lucru, va voi spune la toti cu lux de amanunte, ca nu ma deranjaza", spunea Catalin Botezatu la Protv cu ceva timp în urmă.

“Daca sunt in preajma unui barbat, sunt in preajma unui barbat si tot nu e bine ca ar fi gay. Daca sunt singur, de ce esti singur si nu te insori, daca sunt cu o femeie aia e curva, deci nu mai inteleg nimic. Ce ar trebui sa fac? Sa fac sex in mod public intr-o piata ca sa demonstrez ca pot sa fac?", se intreaba designerul.

Creatorul de modă a mai mărturisit că a avut cancer la colon, în urmă cu câţiva ani, şi că a fost supus unei intervenţii chirurgicale: "Nu pot mental, dar nu pot nici fiziologic. O spun în premieră şi, deşi s-a scris despre asta, am evitat s-o confirm. Acum 18 ani am făcut un cancer al colonului care m-a adus în pragul disperării.Mi se dăduseră puţini ani de trăit. M-am operat la Detroit, într-o clinică în care s-a operat şi Regan. A fost un cancer urât, în care operaţia se putea face doar cu laserul. În situaţia în care el ar recidiva, dacă ar exista fisuri la acest segment al sănătăţii mele, mi-ar fi fatal", a spus Cătălin Botezatu într-un interviu acordat revistei OK.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-28

In legatura cu acest articol...

Cătălin Botezatu, dependent de pastile de şapte ani

Vacanță de VIP! Cătălin Botezatu a înotat printre rechini și delfini sălbatici

Cătălin Botezatu: „La înmormântarea mea, vreau ceva fashion!”

Elevii designerului au trecut printr-o probă periculoasă. Iată la ce chin şi-a supus Cătălin Botezatu modelele
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine