2020-02-18 04:03

AVEREA COLOSALĂ moștenită de Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld

 |  00:12
AVEREA COLOSALĂ moștenită de Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld

Creatorul de modă Karl Lagerfeld, care a murit, marţi, la vârsta de 85 de ani, i-a lăsat moştenire pisicii sale Choupette 200 de milioane de dolari (153 de milioane de lire sterline). Ea nu este unica moştenitoare, potrivit BBC.

Designerul de origine germană, care a fost directorul de creaţie pentru casele de modă Chanel şi Fendi, a murit la Paris. 

El a devenit un stăpân devotat pentru pisica sa după ce Choupette i-a fost dăruită în 2012. 

Lagerfeld a declarat revistei franceze Numero, anul trecut, că a numit-o pe pisica birmaneză una dintre moştenitoarele averii sale.  

În interviu, el a afirmat că Choupette este în testament "printre alţii". Dar a adăugat: "Nu vă faceţi griji, este destul pentru toată lumea". 

Choupette are deja o avere considerabilă pe numele ei, câştigând 3 milioane de dolari (2,3 milioane de lire sterline) din reclame pentru o firmă germană de maşini şi pentru un brand de cosmetice japonez în care a apărut împreună cu Lagerfeld, citeaza News.ro.

Într-un alt interviu din Numero, Lagerfeld a dezvăluit că a angajat două cameriste pentru a avea grijă de animalul răsfăţat care, a spus el, are "patru feluri de mâncare diferite pregătite pentru ea" în fiecare zi "servite în boluri fabuloase". 

El a făcut din Choupette şi o senzaţie pe reţelele de socializare, cu propriile sale conturi de Twitter şi Instagram care au împreună 200.000 de urmăritori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-22Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
22 Feb 2019

ha ha ha cine a cumparat de la cHANEL a investit intr-o pisica...MIAOUUUUU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine