2020-07-04 13:29

Averea soţilor Victoria şi David Beckham, mai mare decât cea a Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii

 |  13:34
Averea soţilor Victoria şi David Beckham, mai mare decât cea a Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii

Averea soţilor Victoria şi David Beckham a ajuns să fie mai mare decât cea a Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, agoniseala Alteţei fiind cu aproape 200 de milioane de lire sterline mai mică decât cea a soţilor Beckham.

Un studiu realizat de London School of Marketing arată că Victoria şi David au o avere totală estimată la 508 milioane de lire sterline, mai exact aproximativ 770 de milioane de dolari.

Potrivit topului realizat de cei de la Sunday Times Rich List 2015, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are o avere de aproximativ 340 de milioane de lire sterline (517 milioane de dolari), transmite b1.ro.

David Beckham a reuşit să strângă o avere consistentă încă de pe vremea când era fotbalist. Mai mult, reclamele la parfumuri sau îmbrăcăminte i-au mai adus acestuia câteva zeci de mii de lire sterline.

Victoria a ţinut pasul cu soţul său, ea câştigând foarte multe încă de pe vremea în care cânta în trupa Spice Girls. Victoria Beckham s-a apucat ulterior de reclame şi a devenit designer vestimentar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz