2020-04-06 13:27

Badea despre Adelina: România are prea multe curve!

 |  19:18
Badea despre Adelina: România are prea multe curve!

Cunoscut fiind spiritul său acid şilimba ascuţită când vine vorba despre nedreptăţile petrecute în patria noastră,dar mai ales la adresa “faunei” cu tocuri care o populează, Mircea Badea aluat-o în primire şi pe Adelina Pestriţu, ex-Vârciu. Realizatorul emisiunii “Îngura presei” de la Antena 3 a ironizat-o pe colega de la Antena 2 pentruconfesiunile acesteia legate de felurile pretenţioase de mâncare pe care leconsumă zilnic, iar la sfârşitul episodului umoristic a concluzionat: “Deciicre negre… Adelina Vârciu. Ţineţi minte ce v-am spus eu ieri că are Româniaprea multe, nu?”. Curioşii pot asculta înregistrarea emisiunii de duminică seară,iar fanii pot intui lesne răspunsul: “Curve!”.

Ascensiunea rapidă a fostei soţiia lui Liviu Vârciu, ex-cântâreţ, actual actor de mare angajament în telenovelemioritice, a pus pe jar criticii mondeni ai patriei. Unii sunt bucuroşi că încăo posesoare de piele bronzată şi decolteu generos a pătruns pe piaţă, însă alţiiconsideră că s-a creat încă un loc nemeritat în rândul vedetelor de carton. Cupaşi rapizi, Adelina Vârciu a arvunit prezentări de modă, emisiuni tv, spaţiigeneroase în ziare, dar şi pe copertele lucioase ale revistelor, şi chiar s-aprocopsit cu un job în televiziune, atunci când se aştepta mai puţin. I-a luatlocul sus-cotatei Marina Dina în dreapta lui Mihai Morar şi acum primeştesalariu de asistentă în emisiunea “Răi, da' buni” de la Antena 2. Tocmaisalariul brunetei pune unora semne de întrebare, pentru că acele câtevamilioane nu i-ar permite niciodată să-şi cumpere haine scumpe, vacanţe luxoase şimâncăruri pretenţioase. Cel intrigat de luxul în care se scaldă Adelina estechiar colegul Mircea Badea, antenistul dedicându-i un spaţiu generos înemisiunea de luni seară de la Antena 3. Badea a criticat într-o notă umoristicădeclaraţiile pe care bruneta le-a făcut într-un interviu bazat pe felurile demâncare preferate. Mircea mai avea puţin şi cădea sub birou de râs atunci cânda aflat că Adelina mănâncă la micul dejun somon şi icre negre, iar la prânz“scoici în sos de vin alb pe care le pregăteşte singură” şi pe care “obişnuieştesă le mănânce cam des”. “Deducem de aici că se duce şi cumpăra scoici, nu leadună de undeva, iar vinul alb se găseşte la orice benzinărie!”, a ironizat-oBadea. Obişnuită cu pamfletarul, Adelina nu s-a supărat pentru săgeţile otrăvitepe care Mircea le-a aruncat în direcţia ei şi, prin intermediul ziarului nostru,i-a transmis că “icrele costă 10 lei un borcănel, iar scoicile vreo 25 de lei şise găsesc la supermarket”. “Nu îţi trebuie o avere să mănânci bine şi să-ţisatisfaci poftele. Oricum, eu îmi cumpăram astfel de preparate şi când eram cuLiviu, chiar dacă el îmi dădea bani foarte puţini. Este adevărat că mă ajutau părinţiişi mama îmi trimitea mâncare la pachet, dar asta nu înseamnă că făceam foamea!Oricum, dacă el are cuvinte urâte la adresa preşedintelui ţării, n-aş avea dece să mă supăr eu!”, ne-a declarat Adelina. La finalul emisiunii, Badea aconcluzionat: “Mda… icre negre… Vârciu… Ţineţi minte ce v-am spus eu ieri căare România prea multe?... Prea multe… emisiuni de divertisment!”. Pentru ceicare au urmărit emisiunea anterioară sau cei curioşi să afle răspunsul real alîntrebării lui Badea şi au urmărit înregistrarea de duminică seară, este destulde clar că era vorba despre “curve” şi nu despre “emisiuni de divertisment”.

“Pune etichete urâte fără săcunoască omul!”

Nici vorbă ca Adelina să se simtălezată în vreun fel de apelativul cu care Badea a caracterizat-o, indirect ce-idrept, şi ne-a spus că este un fan al emisiunii sale şi ştie că el facecomentarii misogine la adresa tuturor femeilor care apar în ziare. “Dacă n-ammai fi noi cele numite aşa cum spune el, «curve», n-ar mai avea cu ce să-şi facăemisiunea. Chiar dacă are un umor comestibil, unori întrece măsura. Noroc că eunu sunt persoana care să se atace când aude aşa ceva despre ea. Mie nu-mi pasăce spune lumea, eu pun răutăţile la spate. Am trecut prin multe şi am învăţat sănu mai pun la suflet orice. Badea este prieten bun cu domnul Vârciu şi poate căde aici vine răutatea lui faţă de mine. Oricum, este urât că-şi dă cu părereadespre o persoană înainte să o cunoască, pune etichete urâte fără să cunoascăomul. Atunci când am timp, mă uit la el şi mă amuză şi am observat că vorbeşteurât la adresa tuturor, inclusiv a preşedintelui. Ştii cum se zice: «Apa trece,pietrele rămân!»”, ne-a declarat Adelina.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine