2020-04-08 10:45

Bahmu se teme că va pierde din nou sarcina

 |  18:19

În luna mai, Adriana Bahmuţeanu a primit vestea că este din nou însărcinată,la mai puţin de un an de când a pierdut un copil. Micuţul Eduard Darius, născutprematur, a încetat din viaţa anul trecut din cauza unor complicaţii căroramedicii nu le-au putut face faţă, însă Adriana nu şi-a pierdut niciodată speranţacă va mai trăi cel puţin o dată bucuria maternităţii. La începutul luidecembrie, soţia lui Prigoană va deveni mămică pentru a doua oară, însă nu vreasă-şi facă iluzii prea mari de teama de a nu fi din nou dezamăgită. Nu a cumpăratnimic pentru bebeluş şi şi-a anunţat şi prietenii să nu o asalteze cu cadouripână când nu va şti că ea şi bebeluşul sunt în afara pericolului. Totodată,Adriana se teme să aleagă un nume pentru băieţel şi spune că va face asta abiaatunci când îl va ţine în braţe.

Bahmu a aflat chiar de ziua ei că este din nou însărcinată şi primullucru pe care l-a făcut a fost acela de a pune pe bară munca în televiziune,hotărâtă fiind că de data aceasta să fie şi mai precaută cu sarcina. În iunieanul trecut, soţii Prigoana au pierdut un copil născut prematur, însă autrebuit să-şi revină de dragul lui Maximus, băieţelul lor de 3 ani. După ointervenţie chirurgicală suferită în Germania pentru extirparea unui fibromuterin, problemele de sănătate ale Adrianei par a se fi rezolvat, însăviitoarea mămică nu vrea să mai rişte şi ascultă cu sfinţenie sfaturilemedicilor. A renunţat la emisiunea pe care o prezenta la Kanal D şi stă maimult acasă, doctorul indicându-i cât mai mult repaus la pat pentru a fi sigurică nimic rău nu se mai poate întâmpla pe parcurs. Însărcinată în şapte luni,Adriana se simte excelent şi speră să nu mai aibă parte de neplăceri, urmând cala începutul lui decembrie să-şi ţină în braţe ce-l de-al doilea bebeluş. Chiarşi aşa, soţia lui Silviu Prigoană se pregăteşte din timp şi pentru un finalnefericit, pentru ca dezamăgirea şi tristeţea să nu fie covârşitoare. Adriana nu suportă să-iatingă cineva burtica şi consideră acest gest ca fiind aducător de ghinion, iarîn privinţa cadourilor pentru copil este la fel de strictă. Şi-a avertizatprietenii să nu cumpere nimic pentru bebeluşul ei înainte de momentul în careîl va putea ţine în braţe. Dacă pentru Maximus, numele a fost ales cu mult timpînainte să se nască, bebelşul care urmează să se nască în decembrie îşi vaprimi numele abia după naştere. “Nu vreau să-mi fac iluzii şi să se întâmpleceva rău! Abia când o să ştiu că totul este în regulă, ne gândim şi la unnume”, ne-a spus Bahmu, convinsă fiind că şi cel de-al patrulea băiat al luiPrigoană va purta tot un nume roman. “Facem tot imperiul Roman!”, se amuzăAdriana.

“Sunt o gravidă sexy pentru că îmi arăt burtica!”

Poate că a ieşit ea pentru moment din lumina reflectoarelor, însăAdriana este la fel de cochetă, chiar dacă stă mai mult în casă. Consideră că ofemeie trebuie să fie aranjată tot timpul şi să nu profite de sarcină pentru ase neglija. Chiar dacă nu o vede nimeni în afară de soţul ei, Bahmu crede că ofemeie, mai ales dacă este viitoare mămică, trebuie să fie îngrijită, cumanichiura şi pedichiura ca la carte, să nu mănânce cât pentru zece şi să nuamâne nici vizitele la coafor. “Eu sunt sexy pentru că nu îmi ascund burtica şinu înţeleg de ce unele gravide aleg să poarte haine cât mai largi care lecamuflează formele. Niciodată o femeie nu este mai sexy decât atunci când estegravidă!”, crede Adriana.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-06-07Parerea ta...

SOCRATES
04 Oct 2010

domle, da viril mai e prigoana asta !!!! :)))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine