2020-02-26 19:27

Băieţii de la El Negro, snopiţi în bătaie pe litoral

 |  18:34
Băieţii de la El Negro, snopiţi în bătaie pe litoral

Zi cu ghinion pentru membrii trupei El Negro, sâmbăta trecută, laMamaia. Din dorinţa de a scăpa de caniculă, băieţii au închiriat câteva schi-jeturişi s-au pierdut printre valuri, însă, la un moment dat, s-au ciocnit în larg.Deşi totul s-a încheiat cu bine şi accidentul a fost unul minor, odată ajunşila mal, artiştii au fost înconjuraţi de o armată de salvamari şi bodyguarzipregătiţi să îi ia la pumni. Le-au cerut o sumă imensă pentru daunele provocateschi-jeturilor, în totală neconcordanţă cu pagubele, şi au trecut imediat de laameninţări la pumni.

Nici că se putea o zi mai urâtă ca cea de sâmbătă pentru băieţii de laEl Negro, zi care le va rămâne în memorie pentru mult timp de acum încolo.Imediat ce au terminat filmările pentru videoclipul piesei “Be what you want to be”, cântăreţii au dat fugă pe litoral, acolo undeaveau de susţinut un concert, în incinta unui hotel din Mamaia. Cu puţin timpînainte de începerea probelor de sunet, Bogdan şi colegii săi au închiriatcâteva schi-jeturi şi s-au pierdut printre valuri. Neatenţia a făcut ca, la unmoment dat, doi dintre membrii trupei să se ciocnească în larg, însă accidentulnu a fost unul grav. Scandalul a început însă mai apoi, când au ajuns la mal şis-au trezit înconjuraţi de o armată de salvamari şi bodyguarzi. Supăraţi nevoiemare, oamenii de la paza le-au imputat o sumă exorbitantă, drept plata pentrudaunele aduse schi-jeturilor. Nu au lipsit nici înjurăturile sau ameninţărilecu moartea. “Vă omor în bătaie!”, le-a spus unul dintre bodyguarzi băieţilor,iar mai apoi a trecut la fapte. Au împărţit pumni în stânga şi în dreapta,considerând că violenţa este singura soluţie. Încercând să calmeze spiritele,Bogdan Negroiu, vocalistul şi fondatorul trupei, a dus munca de lămurire cu bătăuşii,în timp ce aceştia îi snopeau în bătaie colegii de trupă. Norocul lor a venitdin partea unui poliţist care, deşi era în concediu, şi-a chemat colegii pentrua salva cântăreţii din pumnii bodyguarzilor. Ameninţările, înjurăturile şi bătaiaa avut loc chiar pe plajă, în faţa a zeci de turişti şocaţi de ceea ce văd, însăs-au temut să intervină pentru că bătăuşii erau pregătiţi să ia la pumni petoată lumea. Deşi au ajuns la spital în urma încăierării, artiştii nu vor faceplângere pentru vătămare corporală pentru că nu vor să dea amploarescandalului.

Îşi pot pierde locul de muncă din cauza conflictului

Chiar dacă au scăpat teferi în urma încăierării, băieţii de la El Negro auîntârziat la probele de sunet pe care trebuiau să le facă înaintea recitaluluice urma a fi susţinut la hotel, organizatorii fiind foarte deranjaţi din aceastăcauză. “Suntem o trupă care crede într-un comportament paşnic, întotdeauna prinmuzică noastră reggae am promovat mesajul pacifist, vezi proiectul «RepublikaVerde», iar faptul că îi iertăm este pentru că nu suntem ipocriţi deşi avemmartori şi poze de la incident. Din păcate, întâmplarea ne-a limitat timpulpentru probe de sunet pentru recital, iar organizatorii au fost deranjaţi deasta, chiar dacă, ulterior, recitalul a ieşit foarte bine”, a menţionat Bogdan,liderul trupei El Negro. ”Este posibil ca din cauza acestui incident contractultrupei cu Vega Hotel să se rezilieze, deşi aveam o înţelegere pentru toatăvara. Precizăm că membrii trupei se simt bine, nu au avut nevoie de intervenţiimedicale, iar Dorin, cel mai afectat de incident, a fost la medic pentruradiografie la zona coastelor, care însă a ieşit bine”, a adăugat artistul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine