2020-07-07 00:26

Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, ar putea ajunge la ÎNCHISOARE. Mama ei e dispusă să ia PEDEAPSA asupra ei

 |  16:58
Bar Refaeli, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, ar putea ajunge la ÎNCHISOARE. Mama ei e dispusă să ia PEDEAPSA asupra ei

Topmodelul israelian Bar Refaeli, în vârstă de 34 de ani şi părinţii ei, acuzaţi de evaziune fiscală, spălare de bani şi fals în declaraţii, au sugerat Procuraturii Generale din Israel că mama vedetei ar fi dispusă să meargă la inchisoare în acest caz.

Postul israelian de televiziune 13 a informat că Refaeli, care a născut luni al treilea copil, ar putea condamnată să plătească o amendă de 8 milioane de euro pentru impozitele pe care nu le-a achitat în ţară.

În timpul procesului, modelul a susţinut că veniturile ei au fost obţinute în Statele Unite şi că nu era obligată să le declare în Israel. Părinţii ei, Tzipi şi Rafael, sunt acuzaţi în acelaşi proces de muşamalizare şi de spălare de bani.

Propunerea familiei pentru a pune capăt litigiului este ca Tzipi, mama şi agenta modelului, să fie cea care să execute 1 an şi jumătate de închisoare şi ca fiica ei, Bar Refaeli, să fie condamnată la 6 luni de muncă în folosul comunităţii, pentru a-şi putea îngriji cei trei copii şi continua cariera în modă şi afaceri. 

De asemenea, mama vedetei este bănuită că nu a declarat 770.000 de euro, bani obținuți din comisioane pe vremea când era impresara fiicei sale, bani ce ar fi ajuns în conturi bancare din străinătate. Bar Refaeli este unul dintre cele mai cunoscute modele israeliene. De-a lungul carierei sale, ea a realizat numeroase pictoriale pentru reviste celebre. Averea ei era estimată, în anul 2015, la 20 milioane de dolari. Vedeta are trei copii: două fete, Elle, Liv și un băiat ce a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Bar Refaeli este căsătorită cu omul de afaceri israelian Adi Ezra, director general al companiei Neto. Ei mai au două fiice: Liv, născută pe 11 august 2016, şi Elle, născută pe 20 octombrie 2017, potrivit News.ro.

Refaeli, care a avut o relaţie de cinci ani cu actorul Leonardo DiCaprio, nu a comentat ştirea apărută în presa israeliană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz