2020-02-21 15:24

Bărbaţii se iau la bătaie pentru Daniela Crudu

 |  17:31
Bărbaţii se iau la bătaie pentru Daniela Crudu

Îi uneşte aceeaşi dorinţă de a o cuceri pe Daniela Crudu, însă ţelul lor este umbrit de frustrări şi invidii. Iar de aici mai e doar un pas până la conflict. Admiratorii „Burlăciţei“ devin agresivi şi ajung chiar în punctul de a se lua la bătaie.

„Sunt destul de matură să îmi dau seama care îi sunt intenţiile“, asta ne-a asigurat Daniela Crudu încă  dinaintea difuzării show-ului „Burlăciţa“, unde ea este protagonistă. Cu toate astea, gura lumii vorbeşte că alegerea brunetei nu a fost una tocmai inspirată. Chiar dacă pe post, emisiunea e în continuă desfăşurare, filmările în Italia s-au încheiat, iar asistenta „păcătoasă“ nu şi-a dezamăgit pretendenţii, ci a luat în cele din urmă o decizie. „Probele la care i-am supus sunt pentru a-mi da seama ce vor de la mine”, ne-a mai spus ea atunci.

Până în momentul în care se va face anunţul cel mare cu privire la cel care i-a cucerit inima Cruduţei, peripeţiile ei pot fi urmărite, miercuri seara, la Antena 1. În ultima ediţie, spiritele se încing, iar tinerii sunt la un pas de a se lua la bătaie. Ceea ce începe cu o glumă proastă continuă cu un moment atât de violent, încât prezentatorul show-ului intervine. „Voi pierdeţi din vedere principalul scop al acestei emisiuni: Daniela. Dintr-un conflict minor se putea ajunge la ceva extrem, extrem de grav”, le spune Radu Vâlcan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine