2019-11-20 20:03

Bat clopote de NUNTĂ? Andreea Marin, declarații SURPRINZĂTOARE despre noul său iubit

 |  14:46
Bat clopote de NUNTĂ? Andreea Marin, declarații SURPRINZĂTOARE despre noul său iubit

Andreea Marin (43 ani) mărturisește că weekend-urile în care se deconecetează total de la rutina de zi cu zi pentru a petrece timp cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (33 ani), consulul României în Libia, sunt o necesitate.

”Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și  îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit”, spune Andreea Marin în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-13Parerea ta...

FĂI LEANO-ALENO!
13 Apr 2018

NU PRICEPI?! Ori comentezi la/pe subiect, ori te duci DRACULUI! Ce tot îți arunci kk-tul de mesaj aici, non-stop?
CIOCIOLINA
14 Apr 2018

MAI FACE ALTA HOTIE DE CURVA . VREA SA FACA PE MATA HARI LA BATRINETE . MAI ARE CEVA IN EA FARA OPERATIE ? SIA BAGAT BILE IM MITRA DE TIGANCA ? CITI PE SAPTAMINA ARE ??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray