2020-07-02 13:48

Beată criţă, Amy Winehouse l-a insultat pe regele comunităţii zulu

 |  16:31
Beată criţă, Amy Winehouse l-a insultat pe regele comunităţii zulu

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse, invitată la dineulocazionat de inaugurarea unui restaurant african în Londra, l-a"insultat" prin comportamentul ei indecent pe Goodwill Zwelithini(foto), regele comunităţii zulu, prezent la acest eveniment, informeazăthesun.co.uk, citat de Mediafax.

Însoţită de iubitul ei, regizorul Reg Traviss, Amy eradeja sub influenţa băuturilor alcoolice când a sosit la dineul de joi seara,ocazionat pentru inaugurarea restaurantului Shaka Zulu din cartierul londonezCamden. Amy Winehouse şi Reg Traviss au făcut parte dintre celebrităţileinvitate la masa principală din restaurant, ai cărui invitaţi de onoare au fostGoodwill Zwelithini, regele comunităţii zulu, şi soţia sa, Mantfombi.

În timp ce aproape 200 de invitaţi s-au ridicat înpicioare şi au întâmpinat cu ovaţii cuplul regal african, Reg Traviss a trebuitsă o ridice pe Amy Winehouse de pe scaun şi să o susţină cu mare greutate. Întimpul celor 15 minute cât a durat discursul liderului african, Amy Winehouse avorbit, a râs, a cerut celor din jur o ţigară şi, la un moment dat, a adormitcu capul pe genunchii iubitului ei, toate aceste lucruri petrecându-se subprivirea regelui comunităţii zulu. "A fost stânjenitor. Amy era completbeată. Oamenii erau şocaţi. Încă înainte de sosirea regelui, ea a băut multepahare cu vin. L-a insultat pe rege în timpul discursului acestuia. A dovedit omare lipsă de respect", a declarat unul dintre invitaţi, pentru tabloidulThe Sun.

La ora locală 9.00, regizorul Reg Traviss a considerat căAmy Winehouse s-a dat suficient de mult în spectacol şi a decis să părăseascărestaurantul, conducându-şi iubita către ieşirea de serviciu a localului.Incidentul a avut loc la doar o zi după ce fotografii tabloidului The Sun ausurprins-o pe turbulenta cântăreaţă britanică dormind, în stare profundă deebrietate, la ora 9.30 dimineaţa, pe o bancă din faţa unui bar londonez.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz