2019-11-13 15:08

Becali, gest EXTREM pentru fiica sa, care se mărită în toamnă. Cum a cheltuit 20.000 de euro

 |  17:20
Becali, gest EXTREM pentru fiica sa, care se mărită în toamnă. Cum a cheltuit 20.000 de euro

Gigi Becali a dorit să aibă în toamnă, când fata lui, Teodora, se mărită, o anume formație de muzică machedonească la petrecerea de după cununie, însă aceasta era antamată la o altă nuntă. Gigi a căutat respectivii miri și i-a recompensat cu 20.000 de euro pentru a schimba data la care se căsătoresc.

De curând, Becali a anunțat că fata sa cea mai mare, Teodora, 24 de ani, se va mărita, iar nunta a fost stabilită pentru luna octombrie.

Imediat, Gigi s-a implicat activ în organizarea petrecerii, iar una dintre formațiile la care a dorit să apeleze pentru a cânta și a întreține atmosfera era o trupă de muzică machedonească.

A avut însă o surpriză neplăcută: respectiva formație fusese deja antamată prin contract de un alt cuplu, care își stabilise nunta în aceeași zi cu Teodora Becali, potrivit GSP.ro.

Gigi n-a renunțat însă la plan și a pornit căutările pentru a găsi respectivii miri. Motivul? Să le ofere o sumă de bani pentru a schimba data nunții, astfel încât formația machedonească să poată onora ambele invitații.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Sfântul Becali Pot înțelege că procurorilor le scapă infracțiuni comise în spațiul online. Sunt cu duiumul și nu există resurse de monitorizare. Dar, în octombrie 2014, așadar cu peste 15 luni în urmă, Gigi Becali a spus, în fața mai multor microfoane și camere de luat vederi, fiind transmis pe diverse posturi, în direct și în reluare, că bibliile folosite în sălile de judecată, dar „neomologate” de Patriarhie, sunt satanice: „Este o biblie tot biblie, dar e o biblie de altă sectă de religie... Are același text, dar diavolii ce-ți face? Îți schimbă trei cuvinte esențiale...”
17 Feb 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray