2020-07-07 03:25

Ben Affleck, despre DEPENDENȚA de ALCOOL: Face parte din viaţa mea

 |  21:57
Ben Affleck, despre DEPENDENȚA de ALCOOL: Face parte din viaţa mea

Ben Affleck a vorbit, luni, despre dependenţa de alcool când a fost invitat la emisiunea "Today" de la NBC pentru a prezenta viitorul său film, "Triple Frontier", potrivit The Hollywood Reporter.

Actorul şi regizorul premiat cu Oscar a ieşit de la dezalcoolizare după ce s-a internat voluntar pentru tratament în luna august 2018. El a vorbit deschis despre lupta sa cu dependenţa în trecut dar şi acum. 

"Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism şi să fiu alcoolic", i-a spus el lui Hoda Kotb de la "Today". "Face parte din viaţa mea. E ceva cu care m-am confruntat". 

El a continuat: "Simt că am o problemă şi că vreau să vorbesc despre ea, şi sunt mândru de asta... este despre tine însuţi, despre viaţa ta, familia ta, şi întâlnim astfel de obstacole şi trebuie să ne confruntăm cu ele". 

Fostul actor care l-a interpretat pe Batman a vorbit şi despre viaţa sa personală cu fosta soţie Jennifer Garner şi copiii săi. 

"Sper că sunt un tată destul de bun", a spus el. "Cu singuranţă încerc foarte mult. Sunt norocos că au o mamă grozavă şi ea ajută mult în a ne descurca în calitate de părinţi în cel mai bun mod posibil... care este într-adevăr centrul preocupării din viaţa mea, accentul din viaţa mea este ce iubesc să fac. Este ceea ce mă face fericit şi totul va veni de la sine", citeaza News.ro.

Vorbind mai mult despre Garner, el a afirmat: "Sigur, ea este minunată. Cineva este mama copiilor tăi, ei vor fi cei mai importanţi, persoanele principale din viaţa ta şi asta e bine". 

"Triple Frontier", în care joacă şi Oscar Isaac şi Charlie Hunnam, va intra în cinematografe miercuri, înainte de a fi lansat pe Netflix în 13 martie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz