2020-07-02 19:52

Ben Stiller, diagnosticat cu cancer de prostată

 |  19:51
Ben Stiller, diagnosticat cu cancer de prostată

Actorul american Ben Stiller a anunțat marți, 4 octombrie, în timpul unui interviu pentru emisiunea moderată de Howard Stern, că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu doi ani, pe când avea 48 de ani, informează Variety.

Actorul a dezvăluit lupta sa cu boala spunând cum a detectat-o și cum a fost tratamentul pentru acest tip de cancer: “A venit din neant”, a spus Stiller. “Nu mă așteptam”.

Ben Stiller a participat la interviu pentru a trimite un semnal asupra conștientizării acestei boli și pentru a vorbi despre testul PSA (Antigentul Specific Prostatei) - un test de sânge folosit pentru a măsura nivelurile de proteine, care ajută la identificarea cancerului de prostată.

Printre rolurile memorabile jucate de Ben Stiller se numără cel al modelului Derek Zoolander din filmul "Zoolander Manechinul", cel din comedia "Mary cea cu vino-ncoa'", în care a jucat alături de Cameron Diaz, și franciza "Un socru de coșmar", în care îl are ca "rival" pe Robert De Niro. De asemenea, starul american s-a remarcat și în franciza de comedie "O noapte la muzeu". Ben Stiller a regizat și comedia din 2016 "Zoolander 2".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz