2020-08-13 00:58

Bendeac a dat-o de gol! Uite ce face Roxana Vancea în toiul nopţii

 |  19:00
Bendeac a dat-o de gol! Uite ce face Roxana Vancea în toiul nopţii

Se laudă că s-a ţinut de dietă şi de sport pentru a slăbi,însă,în realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Mihai Bendeac a fost cel care a dat-o de gol pe Roxana Vancea, povestind în ce-a constat de fapt “regimul” vedetei. Fosta asistentă nu evita să mănânce nici măcar la trei dimineaţa.

În ultima perioadă, Roxana Vancea a reuşit să slăbească considerabil. Fosta asistentă tv a declarat că antrenamentele la sala de forţă, dar şi stilul alimentar adoptat au ajutat-o să ajungă la silueta dorită.

Pus pe şotii, Mihai Bendeac nu a făcut excepţie nici de această dată, şi a dat-o de gol pe Roxana. El le-a dezvăluit prietenilor virtuali “dieta”, pe care Roxana se laudă că a ţinut-o.

“Colaboratoarea mea socio-profesională Roxana Vancea a declarat pentru un cotidian că se menține în formă prin regim alimentar şi multă mișcare.Mi se pare scandalos. Nu știu exact ce mănâncă dumneaei în fiecare zi, dar pot depune mărturie că ultimele 2 "gustări" la care am fost martor au constat în:

1. Pâine caldă şi Lipie cu brânză (de la o brutărie NON-stop) + profiterol. (Toate astea, la ora 3 dimineata...)

2. Ciorbă de fasole în pâine, o porție uriașa de alune învelite în chips şi o jumătate de găleata de pop-corn. (Ora 10 seara)

Deci, din declarație, singurul lucru care stă în picioare este Mişcarea. Într-adevăr, din câte se pare, sare pe Kangoo-urile alea până îi plesneşte splina. Dar cu mâncarea...”, a povestit Bendeac pe contul lui de facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-15

Mai multe imagini:
Bendeac a dat-o de gol! Uite ce face Roxana Vancea în toiul nopţii
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz