2019-11-14 16:32

Bendeac, despre caravana X FACTOR: Eu m-am indrăgostit, s-a plâns...

 |  19:20
Bendeac, despre caravana X FACTOR: Eu m-am indrăgostit, s-a plâns...

Cel de-al optulea sezon X Factor, care va avea premiera la Antena 1, duminică, 26 august, de la ora 20.00, vine cu o mulțime de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru jurați și prezentatori. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică.

Una dintre noutățile acestui sezon o reprezintă chiar caravana X Factor. Dacă până acum, echipa X Factor mergea prin țară să descopere concurenţi cu factorul X, de data aceasta lucrurile se întâmplã cu totul şi cu totul altfel.  Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin se întâlnesc cu concurenții care au venit în faţa juriului pentru a-şi testa factorul X tocmai pentru a-i cunoaște mai bine, în mediul lor, acasă la ei.

Călătoria celor doi prezentatori împreună cu echipa X Factor a fost una în care s-au trăit cele mai diverse experiențe, unele dintre ele cu adevărat inedite.

”În această caravană s-au salvat căței, eu m-am indrăgostit, s-a plâns, s-a râs, s-a țipat, s-a ajuns la paroxism. În 4000 de km am avut timp să trecem prin toate stările posibile”, mărturisește Vlad Drăgulin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-21Parerea ta...

ANONIM
27 Aug 2018

De cine te ai indragostit ,de Dragulin asa i !Homalaule ce esti Crezi ca nu se stie cine esti?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray