2020-04-05 17:06

Beyonce, cea mai bine plătită vedetă care nu a împlinit 30 de ani

 |  17:00
Beyonce, cea mai bine plătită vedetă care nu a împlinit 30 de ani

BeyonceKnowles s-a situat pe prima poziţie a topului din 2010 al celor mai bineplătite celebrităţi care nu au împlinit încă vârsta de 30 de ani, realizat derevista Forbes, potrivit site-ului publicaţiei. Graţie unor contractepublicitare, turnee şi concerte extrem de profitabile, cele 12 celebrităţi,care nu au împlinit încă vârsta de 30 de ani, prezente în acest top Forbes, auîncasat împreună 573,5 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2009 - 1 iunie2010.

Media devârstă a acestora este de 24 de ani.

Pe primapoziţie s-a situat cântăreaţa americană de R&B Beyonce Knowles, în vârstăde 28 de ani, care a obţinut în această perioadă venituri de 87 de milioane dedolari. Potrivit revistei Forbes, cântăreaţa a obţinut aceste venituri din celepeste 90 de concerte incluse în turneul ei mondial, din contractele publicitarecu L'Oreal şi Nintendo şi din vânzările generate de linia vestimentară Dereon.

Poziţia adoua este ocupată de cântăreaţa americană Britney Spears, în vârstă de 28 deani, care, în ultimele 12 luni, a obţinut venituri de 64 de milioane de dolari.Prezenţa ei pe această poziţie reprezintă o mare surpriză, ţinând cont demomentele dificile traversate de artista americană în ultimii ani. BritneySpears a susţinut un turneu mondial care a cuprins peste 90 de concerte şi aîncheiat contracte profitabile cu brandurile de parfumuri Candies şi ElizabethArden.

Lady Gaga, locul trei. MileyCyrus, locul patru

CântăreaţaLady Gaga, în vârstă de 24 de ani, s-a clasat pe locul al treilea, cu venituride 62 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni. Succesul ei sedatorează, în opinia editorilor revistei Forbes, unei combinaţii deteatralitate, talent şi o imagine îndrăzneaţă, dar, totodată, prietenoasă pecare o cultivă. Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Joanne AngelinaGermanotta, a susţinut 106 concerte în această perioadă, a lansat o serie depiese cu mare priză la public - videoclipul "Telephone" a fost vizualizatde peste 90 de milioane de ori pe YouTube - şi s-a asociat cu o serie desponsori importanţi - Miracle Whip, Virgin Mobile, Monster Cable şi Viva Glam.

AdolescentaMiley Cyrus, în vârstă de 17 ani, ocupă poziţia a patra, cu venituri de 48 demilioane de dolari obţinute în ultimul an, graţie serialului care a făcut-ocelebră "Hannah Montana", a rolurilor din lungmetrajele "TheLast Song" şi "Hannah Montana" şi unui turneu de promovare aalbumului "Can't Be Tamed", care a cuprins 57 de concerte.

Cântăreaţacountry Taylor Swift ocupă poziţia a cincea, cu venituri de 45 de milioane dedolari în ultimele 12 luni. La vârsta de 20 de ani, Taylor Swift s-a clasat peprima poziţie în topul celor mai bine vânduţi cântăreţi în 2009, albumul ei"Fearless" înregistrând vânzări de 3,2 milioane de unităţi, iar faniidescărcând de pe internet alte 12 milioane de unităţi de pe iTunes şi Amazon.Cântăreaţa a susţinut 100 de concerte în perioada citată şi a încheiatcontracte profitabile cu Sony şi CoverGirl.

Cine mai e în top

Pepoziţiile următoare în topul Forbes s-au situat, în ordine, jucătorul debaschet american LeBron James (25 de ani, 43 de milioane de dolari), jucătorulde tenis elveţian Roger Federer (29 de ani, 43 de milioane de dolari),jucătorul de fotbal american Eli Manning (29 de ani, 40 de milioane de dolari),jucătorul de fotbal american Terrell Suggs (27 de ani, 38 de milioane dedolari), jucătorul de fotbal portughez Cristiano Ronaldo (25 de ani, 36 demilioane de dolari), grupul The Jonas Brothers (Nick - 17 ani, Joe - 20 de anişi Kevin - 22 de ani, 35,5 milioane de dolari) şi jucătorul de fotbal americanPhilip Rivers (28 de ani, 32 de milioane de dolari).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine