2020-07-04 02:30

Bianca Drăgușanu înjură ca la ușa cortului în ASIA EXPRESS. Fanii show-ului îi cer DESCALIFICAREA: Ești o mahalagioaică

 |  22:54
Bianca Drăgușanu înjură ca la ușa cortului în ASIA EXPRESS. Fanii show-ului îi cer DESCALIFICAREA: Ești o mahalagioaică

Limbajul imposibil de reprodus la tv, vesnicele nemultumiri si jignirile aduse in permanenta oamenilor cu care intra in contact, inclusiv pe cei din echipa de productie, i-au determinat pe fanii show-ului Asia Express, de la Antena 1, sa ceara descalificarea Biancai Dragusanu.

"De ce trebuie sa suportam un astfel de comportament in cadru unui show de divertisment? De ce nu este descalificata si data afara din emisiune Bianca Dragusanu?Nu trebuie sa ascultam in fiecare secunda o injuratura, nu vrem sa auzim doar jigniri, nu trebuie sa acceptam fite, comportament de mahala si nici voi nu trebuia sa ne livrati o astfel de emisiune!Specimenul acesta de femeie trebuie sa faca show doar printre clanurile interlope si atat!Speram sa CNA-ul sa va amendeze pentru ca ati promovat un astfel de comportament!E o emisiune pozitiva si vrem sa vedem oameni cu o atitudine potrivita si cu bun simt!", scrie pe pagina de Facebook a show-ului unul dintre fanii nemultumiti de comportamentul de mahala al Biancai Dragusanu.

"Adica voi ati platit-o pe asta să vă injure? ciudat! trebuia descalificata.", scrie altcineva.

"Eliminati-o odata! O mahalagioaica nu are ce cauta intr-un astfel de show! A cam uitat de unde a plecat... Cand era o taranca amarata si farà Pic de demnitate. Asa e si acum, doar ca de 10 ori mai rau!", altul dintre cele cateva sute de comentarii scrise impotriva Biancai, pe pagina de Facebook a show-ului Asia Express.

"Propun sa facem o statuie pt Victor Sclav, nu stiu cum a suportat o atata timp pe tuta asta", este de parere altcineva.

Proba mirodeniilor, unde trebuie să le învețe denumirile, respectiv sa le recunoască după miros, o face pe Bianca să izbucnească și să se răzbune verbal pe omul care le-a așteptat cu prafurile mirositoare.

"Băi nene, de unde să știu eu literele voastre, cum se pronunță, ca să-ți zic cum se numește mizeria asta", izbucnește Bianca Drăgușanu, care se pune pe înjurat.

Restul concurentilor se declara si ei de-a dreptul socati de comportamentul Biancai Dragusanu. "Nu inteleg de ce trebuie sa injure pe toata lumea. Nu a obligat-o nimeni sa vina aici. Sunt socat. Tu esti Bianca Dragusanu si noi niste prosti?", a declarat si CRBL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12Parerea ta...

ANONIM
13 Feb 2019

Curvă asta se da si ...artista acum ...sictir părăsită plastefiata
ULISE
13 Feb 2019

Caracter infect!boanca pleca din show!ești un parazit!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz