2020-01-25 08:08

Bianca, 1.500 de euro o ieşire în oraş. Până ieri o anonimă, “blonda lui Bote” nu mai face nimic neplătită

 |  18:33
Bianca, 1.500 de euro o ieşire în oraş. Până ieri o anonimă, “blonda lui Bote” nu mai face nimic neplătită

Fie că vorbim de o deschidere de restaurant, petrecere cu scop caritabilsau o gală care vrea a reuni mai multe figuri cunoscute în “Micul Paris”, BiancaDrăguşanu şi-a stabilit un tarif şi nu face nici un compromis, indiferent câtde râu s-ar simţi criza în buzunarul organizatorului. Dacă în urmă cu un an seagăţa de Botezatu să o facă vedetă şi îl urma ca un câine credincios la toateparangheliile din oraş, blondei i s-a urcat celebritatea la cap acum şi nu maiiese din casă decât plătită. A văzut că poate trăi foarte bine datorităstatutului pe care l-a câştigat, cu multă trudă şi suferinţa, dacă ar fi săpunctăm cele câteva operaţii estetice care i-au schimbat înfăţişarea, şi nu maionorează nici un eveniment monden dacă la sfârşitul serii nu pleacă acasă cu 1.500de euro.

Au trecut vremurile în care Bianca era doar o puştoaică rotofeie dinprovincie care îşi plângea dragostea rănită pe la concediatul Mircea Radu, peatunci un om de bază la Antena 1. Multe operaţii estetice s-au petrecut deatunci şi până în prezent şi mulţi bărbaţi cu dare de mână au pus o cărămidă latemelia celebrităţii blondei. Unul a şi ieşit în evidenţă mai abitir şi multescandaluri mondene a iscat în ultimii doi ani, având ca scop precis“vedetizarea” Biancăi. Au fost nedezlipiţi, alţii spun că iubiţi, alţii că doarprieteni care se ajută reciproc, iar când blondă a urcat pe treapta cea maiînaltă a podiumului, Botezatu, căci despre acest binefăcător este vorba, s-aretras. Ea este alintata “blonda lui Bote”, deşi acum este a lui Cristea, însăprimul bărbat niciodată nu este dat uitării, mai ales dacă te-a făcut să pariimportantă în ochii celor care au timp să te observe. Bianca este asistenta luiCapatos la “Un show păcătos”, iar acest privilegiu i-a crescut şi mai mult cotă.De la 300 de euro pe care îi primea înainte făcându-şi trei cruci în semn demulţumire, blondă nu mai prestează nimic fără 1.500 de verzişori, fie că zâmbeştejumătate de oră la un eveniment monden, fie că ciocneşte un pahar cu şampaniela o inaugurare de local, fie că prezenţa ei ar ajuta la o strângere de fonduricu scop caritabil. A zburat puiul cu aţa pentru organizatorii de evenimentemondene, au trecut vremurile în care Bianca trebuia legitimată la intrare şi cândera în stare să se dezbrace în văzul lumii doar, doar o vor observa fotografii.Blonda a evoluat acum şi trăieşte foarte bine în urma statutului dobândit. Areo colecţie impresionantă de poşete care mai pot fi văzute doar pe braţul EleneiUdrea, o altă blondă pasionată de lux, rochii semnate de designeri celebri al cărorpreţ ajunge şi la 10.000 de euro bucată, iar de maşini nu mai încape discuţia,pentru că Bianca îşi plimbă căţelul numai în limuzine.

Monica se “vinde” cu 2.000 deeuro

Într-o situaţie similară se afla şi Monica, încă a lui Columbeanu. Tânăraoriginară din Bacău pe care milionarul Irinel a adus-o în Bucureşti şi a luat-ode nevastă după o poveste de dragoste ce părea desprinsă din serialelesud-americane, se “vinde” acum cu 2.000 de euro. Indiferent dacă este vorbadespre o prezentare de modă, un eveniment monden unde trebuie să dea doar “Bunăseara” sau o emisiune de televiziune, Monica pretinde şi primeşte aproape 100milioane de lei vechi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine