2020-07-10 17:09

ə’bliviəs - Fall Winter 2014/2015. La doar 17 ani, designerul Isabela Walter îşi lansează cea de-a treia colecţie

 |  17:41
ə’bliviəs - Fall Winter 2014/2015. La doar 17 ani, designerul Isabela Walter îşi lansează cea de-a treia colecţie

Eveniment fashion de excepţie, ə’bliviəs – fall winter 2014/2015, noua colecţie a Isabelei Walter va fi prezentată pe 4 septembrie, la Cercul Militar din Bucureşti – Sala de Marmură.

Vorbind franc despre identitate şi schimbare, Isabela revine cu o nouă viziune artistică într-o abordare avangardistă care, de data aceasta, se desfăşoară și pe teritoriul creaţiei masculine. ə’bliviəs este o colecţie dedicată unei generații nonconformiste, o adevărată provocare mixtă de emoţii, imaginaţie şi artă. Întreaga colecţie transpune într-un stil eclectic know how-ul englezesc pe linia vestimentară românească. Folosind în special geometria, Isabela îşi structurează discursul vestimentar pe nivelurile unui limbaj estetic al asimetriilor şi suprapunerilor, dând unicitate, dinamică şi energie fiecărei ţinute. Negrul și albul sunt non culorile care stau la baza colecţiei, iar ideile designerului se aliniază într-o suită de outfit-uri cu o puternică personalitate, pline de senzaţii şi lumină, realizate din materiale experimentale. Accesoriile aduc ad value ţinutelor colecţiei ce vor lua viaţă pe scenă împreună cu manechinele special selectate și al regiei remarcabile, pentru un catwalk încântător.

La cei 17 ani ai săi Isabela Walter este noua revelaţie a fashion-ului românesc, studiind Artele la Londra, ea se impune ca o tânără pasionată de frumos, cu un uriaş talent artistic.

Isabela Walter fall winter 2014/2015 - Dare to Wear because it’s all about identity!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz