2020-01-27 11:50

Bobonete şi Cabral pleacă în Africa de Sud. Vor fi gazdele unui reality-show de succes

 |  13:36
Bobonete şi Cabral pleacă în Africa de Sud. Vor fi gazdele unui reality-show de succes

Începutul anului 2015 aduce în grila PRO TV cel mai mare, spectaculos și așteptat reality-show din lume! “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, blockbuster-ul internațional care sparge recorduri de audiență îi va avea gazde pe Bobonete și Cabral! 21 de zile, 12 vedete participante și 2 gazde pregătite să facă față junglei sunt coordonatele producției ce va trece bariera ecranului în fiecare seară.

Mihai Bobonete, om de televiziune și actor de stand-up comedy român, este cunoscut publicului larg ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul de comedie românesc de la Pro TV, Las Fierbinți. Pregătit pentru o experiență spectaculoasă în Africa de Sud, el declară: "Sunt foarte încântat de propunerea venită din partea Pro TV de a găzdui o astfel de emisiune.

Recunosc faptul că știam de ceva vreme despre acest format, pentru că  urmăream pe internet varianta britanică și chiar mă gândeam dacă vreodată se va difuza și la noi un astfel de reality show. Cred că este momentul cel mai bun ca în grila de programe a postului să apară și un format nou, iar dacă acesta mă include și pe mine ca prezentator, atunci nu pot decât să mă bucur și să le promit celor ce se vor uita la această emisiune că voi face tot posibilul să mă ridic la nivelul așteptărilor lor și sper să nu-i dezamăgesc, așa cum nu am facut-o nici până acum.

O să plec în Africa de Sud, cu umorul meu deja cunoscut și împreună cu negrul român – Cabral. Sper să ne distrăm pe cinste și vouă să vă placă, mai ales că o iau și ca pe o misiune venită de la Dumnezeu, gen: "Te rog, du negrul înapoi la origini!"... Păi nu-l duc eu?!

Exoticul Cabral, cunoscut actor și prezentator de televiziune, își pregătește evadarea în Junglă. “Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” este genul de proiect care face valuri.

"Este o emisiune greu de produs, cu sarcini dificile pentru toți cei implicați, de la prezentatori și echipă și până la concurenți. Deja suntem în priză, avem multe de pus la punct, dar suntem foarte optimiști pentru că echipa cu care plecăm peste mări și țări este una de profesioniști.

Desigur, născut și crescut fiind în Berceni… mă gândesc cu groază la toate târâtoarele, zburătoarele și mergătoarele africane. Cu toate că aparențele te-ar putea înșela, eu sunt făcut să supraviețuiesc în Carpato-Danubiano-Pontic, nu în jungla africană!”

Cei doi prezentatori vor aduce în fața telespectatorilor toate știrile și poveștile din junglă și vor fi singura interfață a vedetelor participante cu civilizația.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine