2020-02-24 08:21

Bogdan Vladău participă la „Dansez pentru tine”

 |  12:58
Bogdan Vladău participă la „Dansez pentru tine”

Manechinul BogdanVladau va concura in noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care vaincepe de la mijlocul lunii octombrie, la Pro Tv. Indragostit de mic de dans,Bogdan a acceptat cu bucurie sa intre in ringul visurilor care de-a lungultimpului a gazduit spectacole coregrafice si umane care pe el l-au cucerit:«Inprimul rand ma bucura intotdeauna sa pot ajuta pe cineva care are intr-adevarnevoie de ajutor. Este poate cel mai frumos show tv de la noi din tara dupaparerea mea si daca poti oferi bucurie si sa faci asta facandu-ti si tie mareplacere, ce poti cere mai mult de la viata?!”, declara cu entuziasm manechinul.

Atras de dansurilelatino cum ar fi salsa, samba, merengue, dar si de tango-ul argentinian, Bogdansustine ca nu ii este frica de niciun stil de dans din concurs si asta nupentru ca ar fi un dansator profesionist, ci pentru ca se simte pregatit sa leinvete pe toate. „Eu invat repede, sunt disciplinat, iubesc dansul si promit cavoi face tot ce imi sta in putinta sa castig.”, marturiseste Bogdan.

Legatura lui Bogdancu dansul dateaza de o viata si chiar daca nu a luat niciodata cursuriprofesioniste, are multe amintiri placute legate de dans. Daca la 5 ani, erafan Michael Jackson si incerca sa reproduca miscarile megastarului, Bogdan atrait si experiente latino pe care nu le va putea uita niciodata: „Am dansatsalsa ultima data la Festivalul Latino de la Milano, e ceva incredibil acolo,in fiecare zi timp de aproape 2 luni, vin trupe foarte cunoscute din lume sitin concerte live, fiecare tara din America de Sud are standul ei, restaurantecu mancare specifica tarii respective si multe altele.”, isi amintestemanechinul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine