2020-07-07 09:27

Borcea îşi ducea amanta la pescuit, dar şi la shopping în străinătate

 |  17:49
Borcea îşi ducea amanta la pescuit, dar şi la shopping în străinătate

O veste bombă i-a şocat ieri pe unii dintre apropiaţiisoţilor Borcea, în timp ce alţii vedeau divorţul dintre Cristi şi Mihaela ca unpas firesc ce trebuia făcut cu mult timp înainte. Dacă unii dintre prieteniicuplului susţin că cei doi aveau deja vieţi separate şi erau împreună numai deochii lumii, alţii spun că nu au observat nici o neînţelegere între ei şi păreaucuplul perfect. Chiar şi aşa, nimeni nu neagă aventurile extraconjugale ale bosuluidinamovist, acesta afişându-se cu amanta în văzul tuturor. Compătimită ani în şirde către prieteni atunci când soţul său mai apărea în ziare surprins la braţulunor tinere, Mihaela pare ca n-a mai suportat să se complacă în postura femeii înşelateşi a pus punct casniciei de 22 de ani.

Că banii nu aduc fericirea este clar pentru toatălumea care a observat de-a lungul timpului că pe la casele bogaţilor domneştedivorţul şi amantlâcul, uneori chiar cu ştiinta unuia dintre soţi. De cele maimulte ori, bogaţii se pun de acord să salveze aparenţele şi să păstreze întreagaavere pentru a nu da apă la moară duşmanilor şi decid să rămână împreună, deşifiecare îşi vede de viaţa lui. Conform spuselor celor din jur, s-ar părea căceva de genul acesta s-a întâmplat şi în casa soţilor Borcea, Mihaela şi Cristinemaiavând de mult timp nimic în comun în afară de un nume şi trei copii frumoşi.Aparent aveau o căsnicie fericită de peste 22 de ani, însă în realitate fiecareavea viaţa lui separată. Motivul care ar fi dus la această situaţie pare a fidependenţa de sexul frumos al bosului dinamovist, apropiaţii lui Borcea sustinândcă acesta nu se putea abţine în faţa unei domnişoare frumoase şi disponibile. Şarmulpersonal, dar mai ales averea de 90 milioane de dolari l-au ajutat pe Cristi săatragă ca un magnet domnişoarele frumoase. Judecând după spusele apropiaţilor,una dintre ele îi va deveni chiar soţie cât de curând, imediat ce va fifinalizat divorţul de Mihaela. Tânăra are 26 de ani, este din Timişoara şi parea fi o femeie de afaceri prosperă, atribut luat peste picior de către prieteniilui Borcea: “Poate pe banii lui este ea femeie de afaceri! El îi dă bani şi ea îşicumpără diverse lucruri şi gata afacerea!”.

Amor la înălţime

Anul trecut, în mai, l-am surprins pe Cristi Borcea într-unavion care se întorcea din Barcelona. Era împreună cu o tânără brunetă, înaltă,foarte frumoasă şi cu aere împrumutate parcă de la moştenitoarea imperiuluiHilton. S-ar părea că va moşteni în cele din urmă un imperiu, însă nu Hilton,ci Borcea, deloc de neglijat şi el. Cei doi nu aveau alte bagaje în afara celorcâteva pungi imprimate cu sigle ale unor firme de prestigiu pe care bruneta leflutura în avion. Pareau că au făcut doar un scurt drum până în Spania, poatechiar pentru cumpărăturile cu care tânăra se mândrea nevoie mare în faţacelorlalţi călători sau pentru a petrece un weekend romantic departe de paparazzi.Nu au făcut economie la gesturile tandre şi se sărutau în faţa tuturor, alintându-secu diverse apelative, ca doi adolescenţi îndrăgostiţi. Odată aterizaţi pe AeroportulOtopeni, cei doi au fost preluaţi de o limuzină albă, atrăgând astfel atenţiatuturor celor aflaţi pe pistă, motiv în plus să credem că Borcea nu avea nicicea mai mică intenţie să treacă neobservat.

Merg la pescuit împreună

Pasionat nevoie mare de pescuit, Cristi face frecventdrumuri la baltă sau cel puţin, anul trecut era un client fidel al bălţii dincomuna Moara Vlăsiei de lângă Bucureşti. În fiecare weekend era la “datorie”,cu undiţa în mână şi amanta alături. De fiecare dată era însoţit de iubitafrumoasă care atrăgea privirile tuturor pescarilor de pe baltă, tânăra avândobiceiul de a îmbraca ţinute cât mai sumare şi chiar costum de baie. În timp cedinamovistul stătea concentrat cu orele din dorinţa de a se mândri cu ceva peşteprins până la sfârşitul zilei, bruneta făcea plajă şi se comporta ca un copilrasfăţat, fiind plină de mofturi şi fiţe. De multe ori dădea la maxim volumulmuzicii de la maşină, acest lucru nefiind deloc pe placul pescarilor, însănimeni nu avea tupeul să-i spună ceva. Nici de data asta, porumbeii nu au ţinutcont de privirile celor din jur şi se giugiuleau în voie. Apropiaţii lor susţincă la anul vor trece de la stadiul de amanţi la cel de căsătoriţi pentru căintenţionează să-şi legalizeze relaţia. Mihaela, care la rândul său îşi petreceavacanţele în străinătate, fără Cristi, dând şi ea apă la moară celor care susţincă şi ea avea un iubit, nu a putut fi contactatş ieri la telefon. După apariţiazvonului divorţului, nici măcar prietenii foarte apropiaţi nu au reuşit săvorbească cu ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-06

Mai multe imagini:
Borcea îşi ducea amanta la pescuit, dar şi la shopping în străinătate
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz