2020-06-05 23:17

Brad Pitt, doar un figurant în filmul Angelinei Jolie

 |  16:05
Brad Pitt, doar un figurant în filmul Angelinei Jolie

Brad Pittface parte dintre figuranţii care joacă în filmul cu care iubita sa, actriţaAngelina Jolie, debutează ca regizor, potrivit contactmusic.com.

Filmărilepentru lungmetrajul regizat de Angelina Jolie, o poveste de dragoste dintre unsârb şi o musulmană, au început în Ungaria, în octombrie.

O sursăapropiată echipei de producţie a declarat revistei Us Weekly: "Angie l-aangajat (pe Brad Pitt, n.r.)". Însă alte detalii legate de rolul lui Bradnu au fost dezvăluite.

Filmulregizat de Angelina Jolie, a cărui acţiune prezintă povestea de dragoste dintreun soldat sârb şi o femeie musulmană, la începutul războiului din Bosnia(1992-1995) şi felul în care conflictul le-a influenţat relaţia, a stârnitcontroverse în această ţară.

Astfel,femeile care au fost violate de soldaţi sârbi în timpul războiului din Bosnia(1992 - 1995) i-au transmis Angelinei Jolie să nu le expună poveştiletraumatizante, după ce în presa locală s-a vehiculat ştirea potrivit căreiafilmul actriţei americane va prezenta povestea de dragoste dintre o musulmanăcare se îndrăgosteşte de violatorul ei, un sârb. Din acest motiv, celebraactriţă a întâmpinat dificultăţi în obţinerea autorizaţiei de filmare, aceastafiindu-i mai întâi acordată, apoi anulată şi din nou acordată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine