2020-02-29 03:24

Brenciu, către Delia: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi”

 |  18:31
   Brenciu, către Delia: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi”

Horia Brenciu şi Delia le pregătesc fanilor o surpriză de proporţii! Cei doi fac echipă şi pe scena muzicală, nu doar pe platourile de filmare la show-ul „X Factor”. Ei au înregistrat împreună o melodie, „Inima nu vrea”, iar la înregistrările piesei, Horia Brenciu i-a dat indicaţiile de rigoare Deliei.

Cu doar câteva zile înainte de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, care va debuta vineri, pe 19 septembrie, la Antena 1, diva Delia şi showman-ul Brenciu le-au pregătit fanilor o surpriză de proporţii: un duet muzical.

„<> este prima piesă pe care v-o prezint de pe noul album. Este primul duet pe care l-am realizat cu Delia şi va fi lansată în luna septembrie. Dacă înregistrările s-au produs cu atâtea zâmbete şi îmbrăţişări, vă daţi seama cum va suna produsul final?”, a povestit Horia Brenciu.

Despre colaborarea cu colega sa de juriu, Horia are doar cuvinte frumoase: „Delia a fost cea mai firească variantă pentru acest duet. Nu e un featuring, e un duet. Frecvenţa vocii ei mă încântă pe mine, are o bucurie în glas formidabilă şi cred că e unicat pe piaţa românească. E una dintre persoanele cu care te simţi bine, nu te simţi încordat, încorsetat <<Bă dacă spun vreo prostie mă plesneşte...>> sau <> Nu mă simt relaxat. E prima mea colaborare cu Delia şi cred că prima mea colaborare cu o artistă de top a ţării”.

În video-ul de making off de la înregistrările din studio, Horia a oferit şi câteva amănunte „picante” despre melodie: „Această piesă e dedicată tuturor bucătarilor care atunci când fac zama se taie, pentru toţi cei care fac maioneză şi maioneza se taie - <>, a mai glumit showman-ul Brenciu.

Tot la filmări, Horia i-a oferit Deliei şi câteva sfaturi: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi. Reţine ce ţi-am spus pentru vacanţa aia în care te duci cu bărbată’tu!”.

Cu Horia Brenciu, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi rock-starul Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, la cel mai nou sezon X Factor- mai mult decât voce, la Antena 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-04

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine