2020-02-28 16:48

Brenciu, Delia şi Bănică jr vor mai avea un coleg la "X Factor". Vezi cine este al patrulea jurat!

 |  20:01
Brenciu, Delia şi Bănică jr vor mai avea un coleg la "X Factor".  Vezi cine este al patrulea jurat!

Al cincilea sezon „X Factor”, care va începe în toamnă, la Antena 1, aduce mari surprize. Juraţii Delia, Ştefan Bănică jr şi Horia Brenciu vor mai avea un coleg. Publicul va fi cel care va vota alături de cele trei vedete, aşadar cuvântul celor de acasă va cântări destul de mult în alegerea concurenţilor.

Pentru prima oară în istoria show-ului de la noi, românii au șansa să voteze alături de cei trei jurați, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, astfel că „X Factor“ are cel mai mare juriu din România. Mecanismul este simplu: în faza audițiilor, cei care se prezintă în fața celor trei jurați trebuie să primească trei „DA” pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. În fiecare săptămână, publicul își poate vota favoriții dintre concurenții care au primit trei „DA”, asfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp și ajunge direct în prima gală live. Pe scurt, telespectatorii Antena 1 vor avea rol de jurat: în votul lor stă decizia de a trimite un singur concurent direct în etapa galelor live.  

„Este un element surpriză, până la urmă, care complică, într-un fel, galele live, îl obligă pe mentorul care-l va prelua pe concurentul ales de public la o altă strategie, mentorul respectiv având deja un grup de concurenți selectați de el. Și cred că al patrulea jurat - Măria-sa, publicul – se va implica mai mult în show decât până acum”, e de părere Ștefan Bănică.

La rândul lui, Horia Brenciu spune despre noul mecanism de votare din concurs că este „to be or not to be. E albă sau neagră. Mergi mai departe cu 3 «DA» sau concurentul pleacă acasă din pricina unui singur «NU».(...) Să fii preferatul publicului, cu trei ediții înainte de finală, nu e deloc un atu de neglijat”.

Delia: „Eu voi câștiga!”

Și Delia mărturisește că îi place această regulă. „Nu cred că asta va afecta dinamica show-ului, noi, jurații, suntem aceiași. Însă cred că faptul că de data aceasta publicul este implicat și are un cuvânt greu de spus va face ca show-ul să fie și mai interesant. Publicul are și el factorul X, deci cred că e foarte important ca marele câștigător să fie pe placul publicului, asta îl va ajuta în continuare în carieră, chiar și după terminarea show-ului.”

Aflați în plină desfășurare a audițiilor, care se filmează la Teatrul de Operetă „Ion Dacian” din Capitală, jurații au avut deja ocazia să stea față în față cu primii concurenți din sezon. Și pentru că show-ul în sine este și o competiție între jurați în ceea ce privește marele câștigător, glumele între aceștia nu întârzie să apară, fiecare fiind convins că „ucenicul” său va fi declarat câștigător al sezonului. „Dacă te referi la jurați, va câștiga cel care intuiește publicul și cântă mai bine... „My Way“, glumește Horia Brenciu, care pregătește pentru această toamnă, pe 26 septembrie, un super concert dedicat lui Frank Sinatra. „Îmi doresc să câștig, dar nu oricum”, spune Ștefan Bănică.

„Pe de altă parte, îmi doresc ca cel care va câștiga X Factor să-și clădească o carieră. În ceea ce mă privește, din experiența de anul trecut, sunt foarte mulțumit de rezultatele concurenților mei, care sunt difuzați la radio și se află chiar în topurile muzicale, cum ar fi Nicoleta Nucă, Alexandra Crișan.” După ce sezonul trecut a fost câştigat de Horia Brenciu, acum Delia se pregăteşte să-şi ia revanşa. „Eu voi câștiga! Nu e evident?”, a spus Delia sigură pe abilităţile ei de mentor. În afară de succesul uriaş pe care l-a avut în ultima perioadă cu melodiile sale, artista va mai bifa o altă reuşită în curând. Delia va fi cea care va cânta în deschiderea concertului pe care Robbie Williams îl va susţine în Capitală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine