2020-02-19 18:31

Brianna Caradja: Copiii mei riscă să rămână fără moştenire! Gemenii adoptaţi de fostul soţ pot avea pretenţii la averea prinţesei

 |  19:14
Brianna Caradja: Copiii mei riscă să rămână fără moştenire! Gemenii adoptaţi de fostul soţ pot avea pretenţii la averea prinţesei

Blonda cu sânge albastru se judecă de vreo doi ani cu avocatul americandoritor de nevastă cu titlu princiar, însă situaţia nu s-a clarificat nici pânăacum. Mai mult, Brianna Caradja a fost anunţată de Perry Zizzi că este mamaunor gemeni, fetiţa şi băiat, adoptaţi în timpul căsniciei lor, însă fără ştireaprinţesei. Şocată de această veste, Brianna este hotărâtă să nu lase lucrurileaşa pentru că este speriată de gândul că, vreodată, gemenii a căror mamaadoptivă este pot avea pretenţie la moştenirea ei, întocmai ca şi cei doi băieţiai săi.

Lovitură de teatru în cazul divorţului dintre Brianna Caradja şi încă soţulei, americanul Perry Zizzi. Bărbatul a anunţat-o recent pe prinţesă că estemama unor gemeni pe care el i-a adoptat, fără ştirea ei, în timpul căsnicieilor şi pe care acum îi creşte împreună cu iubitul lui. Dincolo de faptul cădivorţul lor încă nu a fost pronunţat şi trebuie lămurită clauza prin careamândoi trebuie să accepte ruperea căsniciei cu acordul comun, Brianna mai arepe cap şi problema bebeluşilor a căror mama a aflat că este. Prinţesa se teme cănu cumva, în cazul în care ea păţeşte ceva, gemenii să aibă drept egal la moştenireca şi copiii ei naturali. “Nici acum nu-mi vine să cred ce a făcut şi mă totîntreb cum de a putut lucra atât de bine pe la spatele meu, cum a putut adoptaaceşti copii şi cum de a păstrat secretul atât de mult. Am fost şocată când amaflat că sunt mama a încă doi copii pe care nu i-am văzut niciodată şi pentrucare, probabil, mi-am dat semnătură pe actele de adopţie. Tocmai de aceea, amcerut la proces actele de adopţie a copiilor pentru că sunt convinsă că ceva nueste în regulă. Din moment ce noi eram căsătoriţi, e clar că numele meufigurează pe nişte acte şi, probabil, şi semnătura mea, deşi eu nu am semnat. Vădcă el ezită să-mi arate documentele, însă voi insista atât cât va fi cazul.Juridic, eu am dreptul şi la custodie, însă nu vreau copiii, deşi mă gândesc cugroază la mediul în care vor creşte şi la educaţia pe care o vor primi-o dinpartea unui asemenea om. Pe mine mă interesează băieţii mei şi nu vreau să aibăprobleme în caz că eu păţesc ceva. Dacă eu mor mâine, aceşti gemeni, care înacte sunt copiii mei, pot avea pretenţie la moştenire. Juridic, au aceleaşidrepturi ca şi băieţii mei, iar eu nu vreau să se întâmple aşa ceva. Sunt laegalitate cu ai mei, la o adică, şi eu nu pot să las lucrurile aşa! După ce căeste un şoc să afli că soţul tău a adoptat doi copii fără ştirea ta şi te anunţă, dintr-o dată, că eşti mamă, mă gândesc cu groază lace s-ar întâmpla dacă situaţia rămâne aşa, iar eu păţesc ceva! Nu poate fura moştenireacopiilor mei!”, ne-a declarat Brianna.

“Amantul” este alături de ea

Cum divorţul de Perry Zizzi nu a fost încă pronunţat, juridic, Briannaeste încă măritată cu acesta, aşa că actualul iubit îi este amant. Prinţesaface haz de necaz şi susţine că ea nu se simte cu musca pe căciulă pentru căPerry a fost primul care a înşelat-o, şi tot cu un bărbat. Blonda nu vrea sădezvăluie identitatea iubitul său, însă ne-a asigurat că este alături de ea înaceastă perioadă grea şi o ajută să treacă mai uşor peste probleme: “Este un bărbatînţelegător şi mă susţine 100%, mă ajută să uit de supărări şi să-mi mai descreţescfruntea!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-13Parerea ta...

RADU001
01 Oct 2010

Brianna Caradja are de platit 5.252 de lei fostului sot
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine