2020-02-26 21:09

Brigitte Sfăt a plâns în hohote la FERMA. Nu poate trece peste divorțul de ILIE NĂSTASE: M-a înșelat de o sută de ori

 |  09:39
Brigitte Sfăt a plâns în hohote la FERMA. Nu poate trece peste divorțul de ILIE NĂSTASE: M-a înșelat de o sută de ori

Aflată in reality-show-ul FERMA, de la Pro TV, Brigitte Sfăt a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre separarea de fostul ei soț, marele campion la tenis Ilie Năstase, despre care spune ca a inselat-o de foarte multe ori. Catalin Morosanu i-a oferit umarul pe care sa planga.

Bruneta a fost căsătorită de trei ori. Aceasta a fost măritată cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj și Octavian Sfăt.

Despre separarea de Ilie Năstase i-a făcut Brigitte Sfăt confesiuni lui Carmen Negoiță la show-ul Ferma si a plans in hohote, pe umarul lui Morosanu.

„Ar trebui să încep o nouă viață. Eu dau totul într-o relație și vreau să primesc totul. Eu trăiesc pentru partenerul meu. L-am iubit. În ziua divorțului am plâns toată noaptea. Am vrut să-l facă să nu mă mai înșele, dar m-a tot înșelat, s-a dus în prăpastie de tot. M-a înșelat de o sută de ori. Dacă eu am avut o relație și după m-am întors la el, el nu a putut să ierte. El a avut tot timpul relații în paralel. El îmi tot zicea că o să pic fără el… El n-a putut să treacă peste. Zicea că mă iubește și că poate să treacă peste„, a spus Brigitte Sfăt cu ochii în lacrimi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine