2020-02-29 00:14

Brigitte Sfăt, JIGNITĂ îngrozitor de Claudia Pavel la FERMA: Golancă perversă, PUȘCĂRIAȘĂ!

 |  22:59
Brigitte Sfăt, JIGNITĂ îngrozitor de Claudia Pavel la FERMA: Golancă perversă, PUȘCĂRIAȘĂ!

Daca la ASIA EXPRESS, show-ul cu vedete de la Antena 1 este concurs de injuraturi, la FERMA de la Pro TV se pot auzi jigniri cum nici nu gandul n-ai gandi. De la "ciuperca otravitoare" si "posedat", asa cum Claudia Pavel l-a "alintat" pe Jorge si pana la "golanca perversa, puscariasa", cum aceeasi Claudia i-a strigat lui Brigitte Sfat, fosta sotie a lui Ilie Nastase.

Totul a pornit în urma unei discuții pe care Brigitte a avut-o cu Silviu și Ioana, în care se referea la faptul că interpreta ar vrea să îl cucerească pe Remus. Aflată în hambar, Claudia a auzit întreaga discuție și a acuzat-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase, că minte în tot ceea ce spune.

„Săraca de tine, Brigitte,  trebuie să te duci la spitalul de nebuni. Nu am văzut în viața mea așa femeie ca tine, mitomană. Mi-e milă de tine, fata. Vai de capul tău. Golancă perversă, pușcăriașă. Să nu mai îndrăznești să vorbești cu mine”,i-a spus Claudia Pavel lui Brigitte. „Sunt șocată. Nu am crezut că poate să spună așa ceva. Nu o să stăm o veșnicie aici, o să ieșim. Și am și eu vreo doi avocați și o să vedem” , a spus Brigitte.

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a răbufnit la adresa cântăreței, pe care a acuzat-o că s-ar fi culcat cu primul ei soț, iar scandalul  a fost  difuzat la PRO TV, încă din primele ediții ale emisiunii.

Slobodă la gură când ceva nu-i convine, Brigitte Năstase nu s-a mai putut abține și, la nici 3 zile de conviețuire alături de Claudia Pavel, a răbufnit, spunându-le tuturor celor de la „Ferma" că artista a avut o relație cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timpul mariajului lui cu Brigitte. „Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?', a răbufnit Brigitte, fără să țină cont că în jurul ei sunt camere de filmat – sau, poate, tocmai de asta.

Cum Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia „Cream' Pavel a împlinit 18 ani, dacă spusele lui Brigitte sunt reale, atunci, cântăreața a fost combinată cu el când era minoră. L-ar fi „împărțit' și pe Cătălin Cazacu. Conform celor spuse de Brigitte, Octavian Sfăt nu este singurul bărbat pe care bruneta l-a împărțit cu rivala ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

ANONIM
20 Feb 2019

Se balacaresc curbele între ele ...nicio diferență între el ...poate doar tehnica de supt
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine