2020-04-05 20:17

Britney Spears rămâne sub papucul părinţilor

 |  18:12

Regimul de curatelă, sub incidenţa căruia cântăreaţaamericană Britney Spears a fost plasată începând din anul 2008, se va prelungipână la emiterea unui nou ordin judecătoresc, a decis, joi, justiţia californiană,informează Mediafax. Judecătoarea Reva A. Goetz de la Curtea Superioară din LosAngeles a avut, joi, "o conversaţie foarte agreabilă" cu artista învârstă de 28 de ani, în urma căreia a decis să menţină curatela, fără a precizapentru cât timp.

Administrarea averii şi a veniturilor cântăreţei aufost încredinţate prin decizie judecătorească tatălui artistei, Jamie Spears, şiavocatului Andrew Wallet, după internarea cântăreţei Britney Spears într-oclinică pentru evaluare psihiatrică în 2008, după ce artista a suferit o seriede căderi nervoase.

Nici avocaţii cântăreţei, nici cei ai tatălui ei nuau făcut declaraţii după ce au ieşit din tribunalul californian. Potrivit unordeclaraţii anterioare, avocaţii artistei au spus că starea de sănătate mintală aacesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani.

După ce între anii 2000 şi 2005 a fost cea mai bineplătită cântăreaţă din lume, Britney Spears a suferit o serie de eşecuri răsunătoare,între 2006 şi 2008, pe plan artistic, personal şi juridic.

Însă anul 2008 a însemnat revenirea lui BritneySpears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze carieramuzicală. Cel mai recent album, "Circus", care include hitul"Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, dela lansarea lui, în decembrie 2008, şi a fost susţinut de un turneu mondial în2009, care a fost bine primit de public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine