2019-10-15 19:18

Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale Tallulah să se radă pe cap

 |  13:56
Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale Tallulah să se radă pe cap

Bruce Willis i-a recomandatfiicei sale Tallulah, în vârstă de 16 ani, să se radă pe cap, ca să nu se maiplângă în zilele în care părul nu-i stă aşa cum îşi doreşte, potrivitcontactmusic.com.

Bruce Willis, care are treifiice, Rumer, în vârstă de 22 de ani, Scout, în vârstă de 19 ani, şi Tallulah,în vârstă de 16 ani, cu fosta soţie, Demi Moore, a spus că mezina sa se plângeade coafura ei, aşa că actorul a sfătuit-o să-i urmeze exemplul şi să se radă pecap. "Fiica mea de 16 ani, Tallulah, se plângea de cât de greu este să îşispele şi să-şi usuce părul lung. Dacă ai avea tunsoarea mea, ai termina încinci minute. Ai salva mult timp. Bărbaţii ca mine au lucruri mai importante defăcut decât să-şi facă griji pentru tunsori", a spus el.

Bruce Willis, în vârstă de 55 deani, adoră rolul de tată şi a spus recent că nu a exclus varianta de a avea maimulţi copii şi cu noua lui soţie, Emma Heming.

"Nu aş fi surprins. Oriceeste posibil. Nu pot să prezic viitorul, dar orice este posibil. Căsătoria cuEmma merge bine. Sunt foarte fericit cu ea şi încercăm să petrecem cât mai multtimp împreună", a adăugat actorul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-01-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray