2020-04-07 17:24

Bucurie mare pentru Laura Cosoi şi Smiley! Artistă s-a întors din Mexic

 |  17:46
Bucurie mare pentru Laura Cosoi şi Smiley! Artistă s-a întors din Mexic

Laura Cosoi, partenerul ei dedans, Bogdan Boantă şi coregrafa lor, Doina Botiş s-au întors azi-noapte acasădupă două luni petrecute în Mexic unde au reprezentat România în competiţia“Bailando por un sueno Internaţional”. Extrem de obosiţi după zbor, dar şi dupăo competiţie foarte dificilă în care s-au întâlnit cu unele dintre cele maibune perechi de dansatori profesionişti din lume, Laura şi Bogdan se bucură maimult decât oricând că au ajuns acasă. “Sunt foarte emoţionată şi bucuroasă! Nu am mai fost plecată din ţarăatât de mult timp şi trebuie să recunosc că mi-a fost tare greu fără familiamea, fără Andrei şi Jazz. Ei sunt totul pentru mine!:)”, mărturiseşte LauraCosoi. La aeroport o aştepta iubitul ei, Smiley, care a ajuns să-şi aştepteiubita în ciuda unor peripeţii care erau aproape să-i strice reîntâlnirea. Îndrum spre aeroport, plin de entuziasm că urmează să-şi vadă iubita, Smiley asimţit că este ceva în neregulă cu maşina lui şi când a verificat a constatat căare pană de cauciuc. Pentru că nu ştia să facă o pană şi stresat că ar putearata sosirea Laurei, Smiley a luat cauciucul spart şi a pornit-o pe jos spreaeroport. A ajuns în timp util şi a adus cu el şi dovada aventurii prin care atrecut.

A ajuns la spital din cauzaunei infecţii

Echipa României a părăsitcompetiţia cu doar două ediţii înainte de final şi a avut un parcurs plin deemoţii, suspans şi de dueluri imprevizibile, din care însă a ieşit mai puternicăşi extrem de populară pentru publicul mexican. Chiar dacă repetau şi mai binede 12 ore pe zi pentru multele stiluri de dans, noi pentru ei, Laura şi Bogdans-au confruntat acolo cu alte probleme decât oboseala. “Mi-au lipsit multe...oamenii dragi, prietenii, casa mea, plimbările, vacanţele, mâncarea, totul. Aufost multe greutăţi cu care a trebuit să ne confruntăm, probleme cu respiraţiade la altitudine, am făcut o infecţie foarte urâtă în gât de la poluare şi amajuns la spital, am avut probleme cu alimentaţia (în ultimele 2 săptămâni nu ammâncat aproape nimic) şi am slăbit foarte tare, am trecut şi printr-uncutremur… nenumăratele dueluri, nedreptăţile juriului… dar, până la urmă,importante sunt amintirile frumoase cu care am rămas şi cu prietenii noi pecare ni i-am făcut!”, povesteşte Laura Cosoi, entuziasmată că s-a întors însfârşit acasă.

Pe lângă faptul că au învăţatsă trăiască departe de casă şi să danseze dansuri pe care nu le încercaserăniciodată, Laura şi Bogdan şi-au făcut mulţi prieteni atât printre localnici,cât şi printre competitori şi au şi vizitat câteva obiective de neuitat: MuzeulAntropologic, piramidele Teotihuacan, cartierele splendide încercuite deparcuri.

Vrea să se îngraşe şi să meargăîn parc cu Jazz

Departe de casă şi în mijloculunui concurs în care regulile s-au schimbat de la o zi la alta şi deloc înfavoarea lor, singura şansă a echipei României să reziste şi să fie apreciatăde toată lumea a fost să fie unită. Laura, Bogdan şi Doina au fost apreciaţi detoată lumea pentru legătura dintre ei şi pentru plăcerea cu care îşi petreceauzile întregi şi istovitoare la antrenamente: “A fost o legătură foarte frumoasăîntre noi. Avem amintiri tare amuzante de la antrenamente. Mă bucur enorm căi-am avut alături de mine pe Bogdan şi pe Doina. Împreună am format o echipăputernică şi de temut pentru adversarii noştri. Doina este o femeie admirabilăcare ştie cum să se impună şi în acelaşi timp să îţi fie prieten, iar Bogdaneste cel mai bun partener de dans, posibil şi cel mai amuzant!!! Mă bucur enormcă am avut această şansă de a-mi petrece atât de mult timp alături de ei,pentru că am descoperit doi oameni speciali de la care în fiecare zi am învăţatceva nou!”, povesteşte frumoasă blondă.

Cu zâmbetul larg pe chip defericire că a revenit acasă unde i se pare mai bine decât oriunde, Laura a şiîmpărtăşit câteva dintre planurile ei imediate: “Vreau să lenevesc, să îmipetrec timpul cu Andrei, să merg în parc cu Jazz, să merg la Iaşi, să mănâncmâncare bună şi să recuperez kilogramele pierdute, să merg în vacanţă, să mă vădcu prietenii.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-23

Mai multe imagini:
Bucurie mare pentru Laura Cosoi şi Smiley! Artistă s-a întors din Mexic
zoom
Bucurie mare pentru Laura Cosoi şi Smiley! Artistă s-a întors din Mexic
zoom
Bucurie mare pentru Laura Cosoi şi Smiley! Artistă s-a întors din Mexic
zoom

Bucurie mare pentru Laura Cosoi şi Smiley! Artistă s-a întors din Mexic
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine