2019-09-16 12:18

Busu, după ce a privit MORTEA în ochi: Am rămas cu 5 coaste rupte în urma resuscitării

 |  14:10
Busu, după ce a privit MORTEA în ochi: Am rămas cu 5 coaste rupte în urma resuscitării

Florin Busuioc se afla in proces de refacere dupa infarctul, care l-a adus in punctul de a privi moartea in ochi si spune ca refuza sa se poarte ca un om cu probleme, pentru a nu-si speria copiii. Insa, Busu recunoaste ca respira cu greu din cauza celor cinci coaste rupte in timpul resuscitarii. "Bogdan Talajman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător.", admite Busu.

”Pentru anul acesta mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo 5 coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talajman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara.", a declarat Busu in emisiunea "Vorbeste lumea" de la Pro tv.

"Momentul in care era sa mor mi s-a sters complet din memorie. Ziua aia nu mai exista. Am avut o perioada de cateva zile, in care am avut un comportament ciudat din cauza faptului ca am fost sedat. Abia cand mi-au iesit din corp medicamentele acelea, am inceput sa fiu eu. Dar nu mi-a fost frica", spune Florin Busuioc.

Busu priveste momentul care a fost la un pas sa fie tragic ca pe o lectie de viata. L-a ajutat sa inteleaga o serie de lucruri care ii faceau rau, sa remedieze o parte dintre problemele din viata sa si sa considere infarctul care era sa il omoare ca pe o sansa noua la viata, un nou inceput in care are ocazia sa faca lucrurile altfel.

"Eu acum nu mai fumez pentru ca nu mai simt nevoia sa mai fumez. Dar daca imi zicea cineva inainte treaba asta, sa nu mai fumez, nu l-as fi ascultat. Trebuie sa treci tu prin anume experiente pentru a le intelege. Pana nu patesti ceva rau, nu poti intelege si urma sfatul bun al cuiva.

Eu acum nu mai fac excese, nu mai tine. Dincolo de fumat, aveam un program foarte incarcat, dormeam putin, era mult stres in viata mea. Acum s-a echilibrat treaba. Trebuie sa am grija de mine, ca sa pot sa am grija de fetele mele, care sunt inca foarte mici si au nevoie de mine.", spune Busu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray