2020-02-28 17:10

Cabral: “Diana mi-a propus sex în trei”. Vezi reacţia soţiei sale

 |  19:06
Cabral: “Diana mi-a propus sex în trei”. Vezi reacţia soţiei sale

E căsătorit de aproximativ patru ani cu Andreea Pătraşcu, dar cu toate astea admiratoarele prezentatorului nu se lasă oprite de acest mic amănunt. Cabral se poate mândri cu faptul că prezintă în continuare interes pentru reprezentantele sexului frumos, şi în plus, el primeşte propuneri care ar tenta orice bărbat. O astfel de invitaţie, deloc decentă, a venit din partea unei tinere dornice de distracţie şi de senzaţii tari. Se pare că vedeta de televiziune i-a căzut cu tronc domnişoarei cu pricina, şi, pusă pe fapte mari, ea nu s-a lăsat până ce nu i-a trimis acestuia un e-mail, în care şi-a exprimat doleanţele. Astfel, Cabral a fost chemat la “o experienţă în trei”, pentru a petrece “o noapte sau… mai multe” împreună. Oferta deloc de neglijiat nu a fost însă aşa bine primită de soţia lui Cabral. Andreea a luat foc când a auzit ce propunere incendiară a primit partenerul ei de viaţă.

„Sunt unele femei pentru care nu înseamnă nimic faptul că ești însurat. Când li s-a pus pata pe tine nu mai contează nimic!! Bine, în cazul meu eu le înțeleg, pentru că am trupul ăsta de invidiat, sunt un fel de prăjiturică, așa, nu te poți abține! Altfel nu am cum să-mi explic cum de mi-a trimis Diana e-mailul ăsta”, şi-a început Cabral povestirea pe blog. El a relatat în spaţiul virtual propunerea pe care a primit-o, recent, din partea unei tinere, care a pus ochii pe el. În e-mail, ea se arată interesată să petreacă nopţi fierbinţi în compania bărbatului, care mai e şi însurat. Diana, căci aşa o cheamă pe cea care are aceste gânduri cu prezentatorul, l-a invitat la o partidă în trei.

”Eu stau într-o garsonieră cu o bună prietenă. Avem 24 de ani amândouă, suntem studente şi ne dorim mult să încercăm o experienţă… în trei.Vrem să găsim un bărbat pasional, dornic de experienţe şi senzaţii noi, cu care să ne petrecem o noapte sau… mai multe, în cazul în care experienţa este una plăcută pentru toţi trei. Ce spui, vrei să ne faci o vizită?”, a redat Cabral mesajul. El nu a vrut însă să păstreze secret propunerea, aşa că i-a spus şi soţiei lui, Andreea.

„Eu ce era să fac? Și Diana și buna ei prietenă chiar păreau mistuite de pofta asta de le-a apucat, că parcă mi se și făcuse milă de ele. Îți dai seama cum stăteau ele în garsoniera aia, cu gândul la un bărbat pasional, de nu mai erau în stare nici la serviciu să se ducă?! Îți dai seama ce viață?! Ce chin!

M-am dus repede de i-am spus la nevastă, că poate i se înmoaie și ei inima și mă trimite să salvez fetele. I-am zis. Mi-a lipit una peste ochi și i-a transmis problema altui prieten de-al nostru, unul din ăsta norocos neînsurat. M-am bucurat pentru el. Am fost trist pentru mine. Au trecut câteva zile… mi-a fost frică să-l sun, mă gândeam că-mi povestește de garsoniera în care stă Diana și buna ei prietenă.

Mi-era că fac vreo criză de invidie… Până la urmă a sunat el. Că cică să-i dau niște bani împrumut, că nu-și dă seama de ce, dar i-a explodat factura de telefon luna asta…”, a mai spus Cabral.

A plecat în Africa de Sud

Împreună cu Mihai Bobonete, Cabral a plecat pentru câteva săptămâni în Africa de Sud, acolo unde au loc filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la PRO TV. În calitate de gazde ale show-ului, cei doi au testat pe propria piele condiţiile din junglă, iar, experienţa, cu siguranţă, va fi una de neuitat. Probe extreme, animale, insecte, căldura din jungla africană, lipsa de mâncare, cu toate acestea se vor înfrunta celebritățile care au pornit în aventura pe care nu o vor uita niciodată!

“Începem cu emoții pentru concurenți și, chiar dacă filmăm în condiții extreme, suntem mulțumiți că ne apucăm de cel mai spectaculos proiect de televiziune de până acum. Echipa e bine, noi suntem bine, concurenții…”, a declarat Cabral. Emisiunea a început, aseară, la PRO TV, iar, în fiecare seară, de la ora 20.30, timp de 21 de zile, reality-show-ul va difuza momentele prin care trec celebrităţile în junglă.

Fiecare vedetă și-a putut alege de acasă un obiect preferat, cu care să intre în tabăra din jungla africană. Printre obiectele pe care și le-au dorit alături de ei se numără o agendă, pudră de față, fond de ten cu protecție UV, dopuri de urechi, loțiune de față, oglindă și balsam de buze.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-17

Mai multe imagini:
Cabral: “Diana mi-a propus sex în trei”. Vezi reacţia soţiei sale
zoom
Cabral: “Diana mi-a propus sex în trei”. Vezi reacţia soţiei sale
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine