2020-08-12 02:11

Camelia Mitoșeru comentează DIVORȚUL fiului ei, Mihai, de Noemi: "Cred că ea copilăreşte..."

 |  00:23
Camelia Mitoșeru comentează DIVORȚUL fiului ei, Mihai, de Noemi: "Cred că ea copilăreşte..."

Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi, divorțează, după 13 ani de relatie si 4 de căsnicie. Vestea a șocat-o inclusiv pe mama lui, Camelia Mitoseru, care a spus că a iubit-o pe nora sa, ca pe fiica ei si nu intelege care sunt motivele despartirii, desi nu este prima data cand cei doi isi separa drumurile.

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie.

Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva. El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane.

Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire.

Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte.

De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a spus Camelia Mitoseru, mama lui Mihai, la Antena Stars.

Mihai Mitoșeru a anuntat divortul pe Facebook

”Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! ?”, a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-06

Mai multe imagini:
Camelia Mitoșeru comentează DIVORȚUL fiului ei, Mihai, de Noemi: 'Cred că ea copilăreşte...'
zoom
Camelia Mitoșeru comentează DIVORȚUL fiului ei, Mihai, de Noemi: 'Cred că ea copilăreşte...'
zoom
Parerea ta...

GOGU
06 Sep 2019

Sigur fata este de vină....Cabotinul nu poate ajunge la maturitate...e greu cu retardații
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz