2020-05-25 09:17

Cântăreaţa Jessica Simpson cea mai sexy mămică din lume. Vezi topul celor mai atrăgătoare femei de la Hollywood!

 |  14:07
Cântăreaţa Jessica Simpson cea mai sexy mămică din lume. Vezi topul celor mai atrăgătoare femei de la Hollywood!

Casa de modă Victoria's Secret a desemnat-o pe cântăreaţa Jessica Simpson cea mai sexy mămică din lume. Vă prezentăm mai jos topul celor mai atrăgătoare femei de la Hollywood.

Cântăreaţa Jessica Simpson este mamă a unei fetiţe, Maxwell, în vârstă de doi ani, şi a unui băieţel, Ace Knute, în vârstă de un an.

Lista "What Is Sexy?" (Ce este sexy?, n.r.) onorează cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood. Casa de modă Victoria's Secret a precizat că în acest an, conceptul care a stat la baza elaborării listei este "Less is more" (mai puţin este mai mult, n.r.).

În topul celor mai atrăgătoare femei de la Hollywood apare şi Margot Robbie, care a fost desemnată cea mai sexy actriţă. De asemenea, actriţa Amber Heard este celebritatea cu cele mai sexy picioare, iar actriţa Jenna Dewan Tatum are cel mai sexy corp în bikini.

Casa de modă Victoria's Secret consideră că actriţa Jessica Biel este vedeta cu cel mai sexy stil sportiv, în timp ce actriţa Zooey Deschanel este vedeta cu cel mai sexy simţ al umorului.

Totodată, actriţa Lily Collins are cel mai sexy păr, iar actriţa Jennifer Lawrence este vedeta cu cel mai sexy păr scurt, aranjat în stilul "nu-mi pasă".

Şi cântăreaţa Taylor Swift se regăseşte în topul celor mai atrăgătoare femei de la Hollywood, ea având cel mai sexy zâmbet. De asemenea, actriţa Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnată cea mai sexy frumuseţe naturală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine