2020-02-21 15:08

Cântăreții Katy Perry și John Mayer s-au despărțit din nou

 |  14:49
Cântăreții Katy Perry și John Mayer s-au despărțit din nou

Florentin Dincă

Cântăreţii Katy Perry şi John Mayer sunt un fel de cuplul Prigoană în America. Cei doi soliști, care au o relație din anul 2012, s-au separat din nou, după ce la începutul acestui an se împăcaseră pentru a nu știu câta oară.

Katy Perry a început relația cu Mayer imediat după ce pusese punct căsniciei de doar 14 luni cu actorul britanic Russell Brand. Perry şi Mayer s-au reîmpăcat și despărțit de atunci de mai multe ori, cel mai recent “divorț” având loc la începutul anului 2014.

Cei doi s-au împăcat ultima dată în luna februarie a acestui an, fiind prezenți împreună chiar în această lună la concertul de rămas-bun al trupei Grateful Dead din Chicago.

Dacă solista Katy Perry (30 de ani) s-a făcut cunoscută în întreaga lume cu pisele "Teenage dream", "Firework", "California Gurls", "E.T.", "Hot N Cold" şi "I Kissed a Girl", viitorul său fost partener John Mayer are un statut de Don Juan în lumea mondenă de peste Ocean, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax. El a bifat mai multe relații mai mult sau mai puțin serioase cu vip-uri hollywoodiene, printre care și cântăreţele Taylor Swift şi Jessica Simpson.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-25

In legatura cu acest articol...

Katy Perry şi Russel Brand au tatuaje identice
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine