2019-10-15 19:53

Cântăreţul englez Pete Burns nu s-a învăţat minte. Mutilat de operaţii estetice, a ajuns din nou la cuţit: „Am vrut să mă sinucid”

 |  18:04

Este de nerecunoscut,dacă îl comparăm cu tânărul artist care cucerise scena muzicală a anilor ’80 cutrupa sa, Dead or Alive. Astăzi, Pete Burns are faţa, pur şi simplu, mutilatăde numeroasele operaţii estetice la care a apelat, evident, pentru a arăta maibine. Disperat din cauza experienţelor traumatizante prin care a trecut,artistul a ajuns în cabinetul unui nou medic estetician, sperând că-şi va„repara”, cât de cât, fizionomia monstruoasă. El a fost fotografiat recent întimpul unei plimbări prin Londra, în compania iubitului său, şi el, se pare,amator de operaţii estetice.

Îmbrăcat lejer,cântăreţul şi-ar fi dorit, probabil, să nu iasă în evidenţă, însă nu avea cumsă treacă neobservat, astfel că bliţurile paparazzilor s-au îndreptat tocmaicătre faţa lui distrusă de intervenţii chirurgicale nereuşite. Burns adeclarat, de curând, că nu şi-ar mai face nici o operaţie, decât dacă aceastal-ar ajuta să-şi recapete vechile trăsături. A luat această decizie după ce acâştigat în instanţă 450.00 de lire sterline din partea doctorului Maurizio Viel,care, pretinde cântăreţul, l-a adus în stadiul de a-şi dori moartea. De vină aufost implanturile în buze pe care medicul italian nu s-a priceput să lerealizeze aşa cum ar fi trebuit. „Am fost în toată lumea, am consultat cei maibuni chirurgi, dar nici unul nu m-a putut salva după ce mi-a făcut doctorulViel. Am fost pe punctul de a-mi amputa buzele şi obrajii... şi acum am găsitun chirurg în Italia, un specialist oncolog pe nume Giovanni Ferrando, care şi-adeschis un cabinet în Londra şi care ţine sub control schimbările care sepetrec cu faţa mea. După ce am trecut prin ce am trecut eu cu doctorul MaurizioViel, n-o să mai fac niciodată operaţii estetice. Din fericire, am găsit pecineva care îmi poate reconstrui faţa”, a povestit Pete Burns pentru DailyMail.

Nevoit să-şi vândă muzica şi casa

Anul trecut, Burns susţinea că, din cauza mediculuiitalian, cariera sa a avut de suferit, tocmai când se pregătea să înregistrezeo nouă piesă, alături de Pet Shop Boys şi să-şi lanseze un album Greatest Hits.De asemenea, artistul a mai povestit că a fost nevoit să-şi vândă catalogulmuzical şi că şi-a pierdut locuinţa situată în cartierul londonez Notting Hill,din cauza nevoilor financiare necesare pentru a putea acoperi costurileintervenţiilor. Atât de desfigurat ajunsese din cauza operaţiilor, încât nuputea mânca normal, ci se hrănea doar cu ajutorul unui pai. În plus, nu a pututieşi din casă timp de câteva luni. „Mi-a distrus viaţa şi cariera. Câţivamedici din Londra mi-au spus că singura soluţie era să-mi amputeze buzele... Amvrut să mă sinucid. Mă bucur doar că această poveste a luat sfârşit”, adeclarat Pete Burns.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray