2020-02-24 07:51

Care e “mai” de carton?

 |  20:41
Care e “mai” de carton?

Simona Sensual, am fi tentaţi sărăspundem din prima, căci nu e divă-divuşoară mai inutilă în showbizul deDorobanţi. Dar, dacă ne gândim un pic mai bine, parcă nu e nimeni altcineva mai potrivit pentru primul loc întopul vedetelor de carton, decât Adelina Pestriţu, fostă soţie de fostmanelist. Sigur, nici Natalia Mateuţ nu-i de ignorat, fiica lui Dorin Mateuţavând drept singură calificare faptul că are un tată fost fotbalist. Eh, tot ebine, căci „bomba sexy” nu are nici măcar atât. Ah, pardon! E fostă iubită defotbalist. Sau cam aşa ceva.

Transformată în vedetăde către un tabloid, Simona Sensual papă cerneală şi hârtie de ziar cu aceeaşipoftă cu care şi-ar cumpăra ultimele modele Louis Vuitton. Din motive imposibilde înţeles, faptul că Simo şi-a schimbat culoarea părului a devenit o ştire deinteres naţional, la fel ca şi veştile despre viaţa ei amoroasă marcatăpermanent de turbulenţe. Blonda - sau şatena? - lui Nicu Maharu nu pare să aibănici un fel de ocupaţie clară, în afară de a... fi vedetă!

Răsărită mai de curândîn tagma starletelor cu veleităţi de dive, Adelina Pestriţu împestriţeazăshowbizul românesc prin fiecare apariţie (absolut inutilă) de-a ei. Fostă soţiea fostului cântăreţ de manele Liviu Vârciu, Adelina s-a lansat pe piaţă cunumele ex-soţului, dar după divorţ s-a supărat şi a decis să se reinventeze.Între timp, am aflat tot atât de multe despre Adelina Pestriţu, câte ştiamdespre Adelina Vârciu: de toate şi nimic notabil.

Natalia Mateuţ. Vă spuneceva numele? Probabil că da, graţie performanţelor fostului fotbalist DorinMateuţ, din care trăieşte şi fiica lui acum. Clientă fidelă a „PoveŞtirilor denoapte”, Natalia ne-a arătat că se pricepe să dea jos textila şi să pozeze cubuzele ţuguiate, întocmai ca vedetele care apar prin „Ciao“. Nu mai are mult deexersat, căci ziarele colorate îi dedică deja articole ample, iar drumul sprestatutul de „vedetă” are toate porţile deschise.

Sigur că lista vedetelorde carton este mult mai lungă, dar n-am vrea să irosim şi noi bunătate dehârtie ca să vi le înşirăm pe toate. Nu putem încheia însă fără să o amintim pe„bomba sexy”, o duduie rubicondă care-şi dezvăluie nurii cu orice ocazie (şichiar şi atunci când nu are o ocazie!) sau pe Sânziana Buruiană, fostăasistentă tv în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu de la Kanal D, actualmente „div㔺omeră. Nici pe „divii” de carton nu-i putem uita: Adrian Pescariu sau Tarky arfi doar primele exemple care ne vin în minte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15

Mai multe imagini:
Care e “mai” de carton?
zoom
Care e “mai” de carton?
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine