2020-08-05 14:50

Carla Bruni-Sarkozy intră în campania electorală a soţului

 |  15:00
Carla Bruni-Sarkozy intră în campania electorală a soţului

Carla Bruni-Sarkozy, Prima Doamnă a Franţei, renunţă la strălucirea vieţii de fotomodel de până acum  şi va adopta imaginea unei “Femei obişnuite”. Totul pentru a seimplica în campaniaelectorală a soţului său.

"Sunt alături de el sută la sută", a declarat Carla Bruni, pentru cotidianele 20 Minutes şi Le Parisian, despre soţul său, pe care îl consideră "cel mai potrivit pentru a rămâne la conducerea ţării", "cel care a făcut totul bine sau aproape bine timp de cinci ani" şi ale cărui "idei sunt fabuloase, foarte puternice". Mă implic. Nu profesional ci uman. Îl voi însoţi pe soţul meu atunci când va avea nevoie de mine...în clipele simbolice, la întâlniri", a declarat Bruni.

Intrarea Primei Doamne în campanie a fost orchestrată ingenios. Imaginea ei se vrea a fi cea de soţie iubitoare şi atentă, pregătită să seducă "clase de mijloc" vizate de candidat, aşa cum indică o înregistrare video misterioasă apărută pe Internet. Făcută înainte ca Sarkozy să îşi anunţe candidatura pe postul de televiziune TF1, înregistrarea o prezintă pe Carla Bruni aşezându-i soţului său medalia Legiunea de Onoare, după care sărutându-l uşor neîndemânatic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639554-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz