2019-12-05 17:35

Carlas Dreams au oprit un concert după un gest stupid al unui spectator

 |  14:34
Carlas Dreams au oprit un concert după un gest stupid al unui spectator

Trupa Carla's Dreams a oprit concertul pe care îl susținea, vineri seara, la Târgoviște, după ce un spectator a aruncat cu bani spre solist. Artistul a luat banii spectatorului şi i-a aruncat înapoi, a spus „vă mulțumim mult” după care s-a întors şi a ieşit din scenă, fără să mai revină, relatează News.ro.

În înregistrarea video publicată pe YouTube se vede cum fanii trupei sunt nedumeriți și îi alteaptă minute în șir să revină pe scenă, până când realizează că a fost oprit concertul. 

Reprezentanţii restaurantului Belvedere Studio, unde a fost organizat concertul, au transmis, sâmbătă, pe Facebook, că membrii formaţiei au promis că vor reveni în cel mai scurt timp posibil şi biletele rămân valabile, iar banii pot fi returnaţi.

„Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgovişte. Deşi acest eveniment a fost aşteptat cu sufletul la gură, comportamentul de nuntaş al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt şi reprogramat. Trebuie să înţelegem că acest grup este unul care se adresează tuturor, dar componenţii lui nu sunt lăutari sau manelişti”, au mai scris reprezentanţii Belvedere Studio.

Ei au adăugat că decizia interpretului de a opri concertul a fost destul de dură.

„Văzând unele filmări, considerăm că şi decizia interpretului a fost destul de dură. Membrii formaţiei au promis că vor reveni la Belvedere Studio în cel mai scurt timp posibil şi biletele rămân valabile. Cei care doresc returnarea banilor sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon de pe pagină. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată”, au mai scris reprezentanţii restaurantului.

Nu este prima dată când formația din Republica Moldova oprește un concert. În urmă cu trei luni, solistul trupei a oprit un concert dintr-un mall din Piatra Neamț, după ce mai multe persoane au leșinat din cauza înghesuielii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-22

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray