2020-07-08 18:33

Carmen Brumă: „Am înteţit vizitele la medic”. Vezi ce i s-a întâmplat!

 |  18:58
Carmen Brumă: „Am înteţit vizitele la medic”. Vezi ce i s-a întâmplat!

Drama unei persoane apropiate a determinat-o pe Carmen Brumă să ia atitudine şi să dea fuga la doctor. Diagnosticul care i-a fost pus de specialist acesteia, cancer la sân, a îngrozit-o pe vedetă, care nu a mai stat pe gânduri şi s-a dus imediat să-şi facă analizele. De atunci, ea merge periodic la medic, încercând să prevină eventualele probleme de sănătate.

În urmă cu câţiva ani, Carmen Brumă a avut un adevărat şoc când o persoană apropiată ei a fost depistată cu cancer la sân. Vedeta a realizat abia atunci consecinţele acestei nemiloase boli şi a apelat ulterior la specialist pentru a-şi face analizele de rigoare. „E o boală cumplită, brutală şi extrem de parşivă. Când ai senzaţia că te-ai vindecat, te trezeşti că de fapt cancerul este în tot corpul. Eu am înteţit controalele la medic. Oricum, în ultima perioadă am făcut foarte multe controale, analize, şi la trei luni după naştere, şi la şase luni”, a declarat Carmen Brumă pentru ziarul PUTEREA.  Şi cazul starului de la Hollywood Angelina Jolie i-a atras atenţia acesteia. Îndrăgita actriţa internaţională a uimit o lume întreagă, în urmă cu câteva luni, când a decis să-şi extirpe sânii, după ce analizele efectuate au scos la iveală faptul că Angelina are o genă responsabilă de producerea cancerului.

„E o măsură înţeleaptă când îţi ajunge cuţitul la os. Primează viaţa, alegi să trăieşti sau nu. E greu să mă imaginez într-o astfel de situaţie. Am remarcat că persoanele care se confruntă cu această problemă de sănătate sunt extraordinar de puternice”, ne-a spus Carmen. Astfel de experienţe au determinat-o pe vedetă să consulte periodic medicul, iar recent ea s-a şi implicat într-o campanie care trage un semnal de alarmă şi luptă împotriva cancerului la sân, mizând pe ideea de prevenţie.

„Rezonez cu scopul acestei campanii, depistarea cancerului la sân ţine foarte mult de prevenţia lui. E un gest simplu, uşor, nu trebuie să dispui de resurse pentru a merge să-ţi faci o examinare. Am devenit mult mai conştientă de efectele acestei boli, când ai pe cineva apropiat care se află într-o astfel de situaţie începi să realizezi mai bine”, ne-a mărturisit ea. Cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care l-a adoptat de câţiva ani, „topmodela” este de părere că aceste alegeri ne influenţează enorm sănătatea. „Stilul de viaţă e o componentă serioasă de prevenţie, de aceea trebuie să alegem un stil sănătos atât cât se poate în ziua de azi. E o diferenţă între a mânca fast food, prăjeli şi a mânca produse naturale”, a adăugat ea.

Vlad îi calcă pe urme

Nu şi-a propus niciodată să devină mamă, însă lucrurile au luat-o prin surprindere pe vedetă. În luna mai a anului trecut, Carmen Brumă a adus pe lume primul ei copil, un băieţel pe nume Vlad. Timpul a trecut, iar ea a încercat pe tot posibilul să-l obişnuiască pe cel mic  să prindă încă de la o vârstă fragedă gustul pentru o viaţă sănătoasă. „Momentan, Vlad nu vorbeşte, dar rosteşte unele cuvinte, spune mama, tata. Încercăm să-l obişnuim şi pe el cu o viaţă sănătoasă. Dacă ne vede că facem mişcare, se ia şi el după noi, şi vine şi el şi face”, ne-a mărturisit Carmen.

Sfaturi pentru o viaţă sănătoasă de la Carmen Brumă

Trebuie să ai 3 mese pe zi, iar micul-dejun este obligatoriu. Înainte de a mânca ceva, bea un pahăr cu apă, hidratarea este foarte importantă. Niciodată să nu bei cafeaua pe stomacul gol. Consumă produse care se apropie cât mai mult de natural, în forma pe care ni le-a dat natura. De exemplu, poţi să mănânci carne fiartă, dar nu crenvurşti. Fă constant mişcare. Dacă faci trei antrenamente pe săptămână nu înseamnă că ai o viaţă activă, ci este o viaţă normală. Este bine ca fiecare masă să conţină şi o salată din legume proaspete (aşa îţi vei controla mult mai bine apetitul, şi pe viitor le vei include în mesele tale).

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz