2020-05-31 21:07

Carte: - „Despre dragoste şi umbră” de Isabel Allende 27 de lei

 |  18:42
Carte: - „Despre dragoste şi umbră” de Isabel Allende 27 de lei

Romanul „Despre dragoste şiumbră” a fost ecranizat în anul 1994 cu Antonio Banderas şi JenniferConnelly în rolurile principale.

O poveste de iubire cu atâtmai pătimaşă şi mai intensă, cu cât totul pare să-i fie potrivnic: un bărbat şio femeie se salvează prin intermediul unei pasiuni mistuitoare de ororile uneilumi stăpânite de un regim autarhic. Faptul că Irene Beltran provine dintr-ofamilie de burghezi înstăriţi nu îl împiedică pe Francisco Leal, un tânărfotograf angajat în secret în lupta de subminare a dictaturii militare, să cadăîn mrejele frumuseţii ei fascinante. Când merg să investigheze cazul misteriosal Evangelinei Ranquileo, o adolescentă care suferă de nişte crize stranii şidespre care se spune că ar avea puteri miraculoase, cei doi se avântă într-oaventură care le va schimba definitiv viaţa. De-a lungul unui traseu narativplin de suspans, oscilând între atmosfera exotică, încărcată de senzualitate şiparfum a spaţiului sud-american, şi sentimentele inculcate de teroarea perpetuă,cititorul va trăi alături de personaje o poveste tragică şi sublimă, desprecuraj şi sacrificiu, despre loialitate faţă de familie şi trădare, emoţionantă şidureroasă.

ISABEL ALLENDE, nepoatafostului preşedinte chilian Salvador Allende, s-a născut în 1942 la Lima, înPeru. Îşi petrece copilăria în Chile, iar în timpul dictaturii lui Pinochet serefugiază în Venezuela, unde rămâne timp de 15 ani şi lucrează ca ziaristă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine